شناسهٔ خبر: 11451895 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

زنگ نیکوکاری در مدارس کردستان نواخته شد

خبرگزاری شبستان: زنگ نیکوکاری با شعار «بهارهمدلی، شکوه مهربانی» صبح امروز (۱۲ اسفند) همزمان با سراسر کشور در مدارس استان کردستان نواخته شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، سردار محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان صبح امروز (12 اسفند) در مراسم نمادین نواخته شدن جشن نیکوکاری در دبیرستان دخترانه مدرسه مستوره اردلان سنندج، اظهار کرد: شور و عظمتی که مردم ایران در 7 اسفند به نمایش گذاشتند به جهانیان ثابت کرد که همواره پای نظام خود ایستاده و تابع رهبری هستند

 

وی مشارکت در جشن نیکوکاری را یک حماسه ملی عنوان کرد و افزود: کارهای خیرخواهانه در ایران اسلامی حرکتی مستمر و همیشگی است و به برکت روزهای پایان سال 94 می‌تواند یک قدم بزرگ انسانی برای خدمت به همنوعان و نیازمندان جامعه باشد.

 

فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان، با بیان اینکه جنس کاری که در جشن نیکوکاری نیز وجود دارد همان جنس حماسه است، بیان کرد: ملت ایران در این جشن ملی نیز با مشارکت بالای خود قطعا بستر کمک به نیازمندان را فراهم و این جشن را در بالاترین سطح برگزار خواهند کرد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان نیز در ادامه این مراسم گفت: جشن نیکوکاری امسال با شعاری «بهار همدلی، شکوه مهربانی و جشن نیکوکاری» همزمان با سراسر کشور در 886 پایگاه ثابت و سیار همزمان با سراسر کشور در استان برگزار می‌شود.

 

قنبر موسی‌نژاد، برگزاری این جشن را در مدارس گامی در راستای ترویج احسان و نیکوکاری در بین دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: معلمان امروز در این جشن درس احسان و نیکوکاری را به عنوان یکی از مهم‌ترین دستورات دین مبین اسلام به دانش‌آموزان می‌آموزند.

 

وی از هدف‌گذاری این نهاد برای جمع‌آوری 11.3 میلیارد ریال کمک‌های مردمی در جشن نیکوکاری امسال در استان خبر داد و گفت: با توجه به تجربه سال‌های گذشته امیدواریم بستر تحقق این مهم در استان فراهم شود.

 

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی کردستان توانمندسازی خانواده ها، حفظ عزت و کرامت خانواده های نیازمند و حمایت از اقشار آسیب پذیر با جلب مشارکت مردمی را از جمله اهداف برگزاری جشن نیکوکاری در آستانه سال نو اعلام و خاطر نشان کرد: 100 درصد کمک های مردمی توسط پایگاه های که جمع اوری می شوند در بین خانواده های نیازمند توزیع می شود.