شناسهٔ خبر: 11450542 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پانا | لینک خبر

مدیر کل کمیته امداد سیستان و بلوچستان به پانا خبر داد؛

استقرار هزارو ۳۵۵ پایگاه جمع آوری کمک های مردمی در جشن نیکوکاری

مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: در استان سیستان و بلوچستان 1355 پایگاه ثابت و سیار، مساجد و پایگاه بسیج در تاریخ 12 ، 13 و 14 اسفندماه جاری اقدام به جمع آوری کمک های مردمی در جشن نیکوکاری خواهند نمود.

صاحب‌خبر -

رضا اصلی شهرکی در گفتگو با خبرنگار پانا از سیستان و بلوچستان در حاشیه مراسم محوری جشن نیکوکاری در دبستان 13 آبان ناحیه یک زاهدان اظهارداشت: کمیته امداد با همکاری دستگاههای امر خیر از جمله سپاه پاسداران،سازمان بسیج دانش آموزی،کمیته امداد ،آموزش و پرورش و صداو سیما از امروز 12 اسفندماه اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی در سطح استان می نماید.

وی از برگزاری جشن نیکوکاری در 6 هزار مدرسه در سطح استان نیز خبر داد و گفت: کمکها قبل از پایان سال به دانش آموزان نیازمند خواهد رسید.

شهرکی بیان داشت: در استان سیستان و بلوچستان 1355 پایگاه ثابت و سیار، مساجد و پایگاه بسیج وجود دارد که بیش از 1700 نفر از نیروهای کمیته امداد در سراسر استان آماده جمع آوری کمک های مردمی می باشند.

وی ادامه داد: امسال علاوه بر جمع آوری کمک های مردمی در 13 اسفندماه در میعاد گاههای نماز جمعه در 14 اسفند نیز این کار صورت می گیرد.

مدیرکل کمیته امداد سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته بیش از 2 میلیارد و 500 میلیون تومان کمک های مردمی جمع آوری شد که از این مقدار 300 میلیون کمک نقدی و مابقی بصورت کالا بوده است.

وی با بیان اینکه شهروندان اقدام به کالاهای نو و هم طراز با فرهنگ این استان نمایند افزود: کمک های جمع آوری شده تحت مدیریت کمیته امداد تا قبل از سال جدید به دست نیازمندان واقعی خواهد رسید.

/خبرنگار :دانش آموز شیدا شهرکی /