معاون درمان وزیر بهداشت گفت: زن بارداری که بر اثر تنفس گاز اشتباه هنگام سزارین در بیمارستان چمران تهران دچار سوختگی در ناحیه صورت و دستگاه تنفسی شد، تحت درمان است و پرونده این ماجرا به دادگاه جرایم پزشکی ارسال شده است.
محمدآقاجانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، با تشریح این حادثه گفت: حدود یک ماه پیش زن بارداری برای انجام سزارین به بیمارستان چمران تهران مراجعه کرد اما هنگام سزارین به جای گاز بیهوشی از کپسول گاز دیگری استفاده شد و این اشتباه باعث ایجاد سوختگی شدید در ناحیه صورت، لب،دهان، گلو و به خصوص دستگاه تنفسی شد.
وی اضافه کرد: زایمان این زن در بیمارستان شهید چمران که از بیمارستان های غیر وابسته به وزارت بهداشت است انجام شد و دوقلوی این زن به سلامت متولد شدند اما مادر دچار سوختگی شدید شد که بلافاصله در همین بیمارستان تحت درمان قرار گرفت.
وی گفت: مراحل درمان صورت این زن انجام شده و درفت پوستی برای این بیمار استفاده شده و در حال ترمیم است، همچنین مجرای تنفسی مصنوعی نیز برای وی تعبیه شده است.
آقاجانی افزود: از ابتدای این حادثه مسئولان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موضوع را با جدیت پیگیری کردند و دوشنبه شب نیز با دستور مستقیم وزیر بهداشت که در سفر شیراز است بنده و تعدادی از متخصصان به عیادت این بیمار رفتیم و دستورات لازم برای ارائه بهترین خدمات پزشکی برای نجات وی و تسریع خدمات رسانی با حضور زبده ترین متخصصان جراحی توراکس و ریه داده شد.
معاون وزیر بهداشت گفت: همزمان پرونده این تخلف نیز به دادگاه جرایم پزشکی ارسال شده است، در مورد این پرونده در این که کپسول گاز جابه جا شده و کپسول دیگری غیر از گاز بیهوشی مورد استفاده قرار گرفته است، شکی نیست اما درباره جزئیات بیشتر و مقصران این حادثه دادگاه باید اظهار نظر کند.
وی افزود: درفت پوستی طی یک ماه گذشته تا حدی باعث ترمیم صورت این زن شده است اما مشکل اصلی سوختگی مجرای تنفسی بر اثر گاز است که به شدت آسیب رسانده است و متخصصان برای ترمیم دستگاه تنفسی وی تلاش می کنند.آقاجانی گفت: این حادثه حدود یک ماه پیش در بیمارستان چمران رخ داده، اما دوشنبه شب 26 بهمن رسانهای شده است.
∎