به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ عیسی غلامی رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان گلستان در جمع خبرنگاران اظهارکرد : انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی استان گلستان کاملات رقابتی است و برای هر صندلی مجلس 21 نفر داوطلب با هم رقابت خواهند کرد .
وی افزود : 304 نفر برای این انتخابات ثبت نام کردند که 19 نفر انصراف دادند و صلاحیت 149 نفر معادل 52.5 در صد از داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تایید گردیدند و صلاحیت 136 نفر معادل 47.5 درصد از داوطلبان مورد تائید و احراز شورای نگهبان قرار نگرفت .
رئیس هیات نظارت بر انتخابات گلستان گفت :
در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا صلاحیت 44 نفر تایید گردیده است .
در حوزه انتخابیه رامیان و آزادشهر صلاحیت 26 نفر تایید گردیده است .
در حوزه انتخابیه علی آباد کتول صلاحیت 11 نفر تایید گردیده است .
در حوزه انتخابیه کردکوی صلاحیت 19 نفر تایید گردیده است .
در حوزه انتخابیه گنبد کاووس صلاحیت 19 نفر تایید گردیده است .
در حوزه انتخابیه مینودشت صلاحیت 30 نفر تایید گردیده است.
وی افزود : آن دسته از داوطلبان محترم که صلاحیت آنها قبلا توسط هیات مرکزی نظارت تایید شده بود و با اعلام رد صلاحیت از سوی شورای نگهبان مواجه شده اند از 17 بهمن ماه تا 19 بهمن ماه بمدت 3 روز از ساعت 8 صبح تا 16 عصر فرصت دارند شکایت خود را به دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات استان گلستان تقدیم نمایند.
غلامی ادامه داد : شورای نگهبان از 20 بهمن ماه تا 26 بهمن ماه به مدت 7 روز به شکایات این عده از داوطلبان که در استان گلستان حدود 10 نفر هستند رسیدگی می کند و نتیجه نهایی را به وزارت کشور در 26 بهمن ماه ابلاغ خواهد کرد .
انتهای پیام/