فرماندار کرمانشاه تعداد کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه که صلاحیتشان تایید شده را 24 نفر اعلام کرد.
فضل الله رنجبر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در مرحله اخیر بررسی صلاحیت داوطلبان نمایندگی مجلس از سوی شورای نگهبان، صلاحیت 9 تن دیگر از داوطلبان حوزه انتخابیه کرمانشاه به تایید رسید.
وی افزود: با احتساب 15 داوطلبی که پیش از این صلاحیتشان توسط هیات نظارت استان تایید شده بود، در مجموع 24 داوطلب تایید صلاحیت شده برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه داریم.
فرماندار کرمانشاه گفت: بین کاندیداهایی که اخیرا تایید صلاحیت شدهاند، نام یکی از نمایندگان فعلی کرمانشاه نیز وجود دارد.
رنجبر افزود: طبق قانون در این مرحله تنها داوطلبانی که پیش از این صلاحیتشان تایید شده و در مرحله بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدهاند، طی روزهای 17 تا 19 بهمن فرصت دارند که شکایات خود را طرح کنند.
در حوزه انتخابیه کرمانشاه 116 داوطلب ثبت نام کرده بودند که تعدادی انصراف داده و صلاحیت 101 نفر توسط هیات اجرایی تایید شد.
در مرحله بررسی صلاحیت داوطلبان توسط هیات نظارت، صلاحیت 15 نفر در این حوزه انتخابیه تایید شد و 86 نفر یا صلاحیتشان احراز نشد و یا رد صلاحیت شدند.
شهرستان کرمانشاه سه نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد.
انتهای پیام