شناسهٔ خبر: 10846016 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ترکاشوند: نیم نگاهی به برد خودروسازان داریم

سرمربی متین‌صالحین‌ورامین گفت: برای رسیدن به اهداف‌مان تنها به یک پیروزی نیاز داریم و برابر خودروسازان نیم‌نگاهی‌هم‌به برد داریم.

صاحب‌خبر -
محمد ترکاشوند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: هم‌اکنون جایگاه هفتم جدول رده بندی را به خود اختصاص داده‌ایم و برای این‌که حضورمان در جمع تیم‌های پلی‌افی مسجل شود نیاز مبرم به برد در یکی از بازی‌های باقی مانده دور مقدماتی لیگ داریم.
وی گفت: در هفته بیست ویکم لیگ برتر باید در تهران به مصاف تیم پیکان برویم و این بازی از حساسیت‌های زیادی برخوردار است چون خودروسازان یکی از مدعیان قهرمانی هستند و برای برد به خانه والیبال می‌آیند.
سرمربی تیم والیبال متین صالحین ورامین در ادامه افزود: پیکان یکی از تیم‌های عنوان‌دار و با تجربه لیگ برتر محسوب می‌شود و بازی با آن‌ها کار راحتی نیست امروز با تمام قوا وتوانایی‌های‌مان در برابر آن‌ها صف‌آرایی خواهیم کرد.
ترکاشوند ضمن اشاره به مشکلات مالی باشگاه گفت: تاکنون فقط حدود 6 درصد از مطالبات‌مان را دریافت کرده‌ایم و این مشکلات مالیروی شرایط روحی و روانی تیم تاثیر به سزایی گذاشته است اما با آن کنار آمده‌ایم و باتوجه به این‌که از نظر جسمانی شاگردانم در آمادگی کامل هستند برای برد وارد زمین خواهیم شد.
وی از پایان یافتن محرومیت احسن اله شیرکوند خبر داد و افزود: نبود این لیبرو باتجربه در 2 هفته گذشته تاثیر بدی را روی تیم ما گذاشت اما خوشبختانه مدت محرومیت انضباطی شیرکوند به پایان رسیده است و امروز در ترکیب حضور خواهد داشت.
تیم متین صالحین ورامین در هفته بیست و یکم لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور در خانه والیبال به مصاف تیم پیکان می‌رود.