شناسهٔ خبر: 10275738 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تحلیل گر برجسته هندی :اعدام شیخ نمر سبب فروپاشی آل سعود در عربستان می شود

دهلی نو- ایرنا- کارشناس و تحلیل گر برجسته هندی با محکوم کردن اعدام آیت الله شیخ نمر باقر النمر روحانی برجسته شیعه عربستانی گفت: این اقدام ال سعود زمینه سقوط و فروپاشی این رژیم موروثی را فراهم می کند.

صاحب‌خبر -

پروفسور «ام. دی. نالاپات» روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: اعدام شیخ نمر توسط آل سعود برای جلب رضایت وهابیت و سرپوش گذاشتن بر ناکامی های این کشور در یمن و کشورهای منطقه صورت گرفته است.
وی یادآورشد: آل سعود با اعدام شیخ نمر در صدد جلب رضایت افراد تندرو و حامیان وهابیت در این کشور است .
وزارت کشور عربستان روز شنبه از اعدام شیخ «نمر باقر النمر» روحانی برجسته عربستانی خبر داد.
استاد کرسی صلح یونسکو در دانشگاه «مانیپال» هند افزود: بخش سدیریها در خانواده آل سعود از زمان پادشاه فهد حکومت را در دست داشته اند و شیخ سلمان نمی خواهد قدرت از خانواده اش خارج شود.
وی تصریح کرد: به همین دلیل «شاه سلمان» و «محمد بن نائف آل سعود» ولیعهد که مسوولیت وزارت کشور را نیز بعهده دارد، با نومحافظه کاران آمریکایی نزدیکتر شده اند.
این کارشناس سیاسی و جغرافیایی هند گفت: حمله «محمد بن سلمان» وزیر دفاع کم تجربه این کشور به یمن نیز در جهت جنگ قدرت در عربستان صورت گرفته است .
وی افزود:حاکمان عربستان سعودی تنها برای تحکیم حکومت و قدرت خود در کشور و خاموش کردن صدای شیعیان اقدام به اعدام شیخ نمر کردند.
این تحلیل گر برجسته هندی همچنین به اجرای موفقیت آمیز برجام اشاره کرد و گفت که عربستان از اجرای برجام و لغو تحریم های ایران به شدت عصبانی است .
وی قطع روابط دیپلماتیک عربستان با ایران را اقدامی غیر معقول دانست و توضیح داد: این اقدام حکومت ریاض به عقیده بسیاری از کارشناسان کار درستی نبوده است .
*آساق*267*1600**1010