شناسهٔ خبر: 10192414 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

استاندار لرستان:

شهادت در آیین شیخ نمر والاترین مرحله رابطه با خدا بود

استاندار لرستان گفت: شهادت در آیین شیخ مبارز و حق جو نمر باقر النمر والاترین مرحله تکامل رابطه وی با خدا بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان ، هوشنگ بازوند با صدور پیام تسلیتی به مناسبت شهادت شیخ نمر توسط رژیم آل سعود افزود: شهادت درکیش او مات شدن در آینه های زلال شجاعت بود.
وی در این پیام نوشته است: بی شک شیخ نمر باقر النمر در موج موج حادثه های عالم تشیع ، با صلابت ایستاد و بار دیگر نگذاشت شانه های استوار آزادی خواهی و سعادت طلبی شیعه ،ترک بردارد.
استاندار لرستان در این پیام اظهار داشته است : او می دانست که شهادت سرمنزلی است که سر عافیت جو را راهی برای رسیدن به آن نیست و مقصودی است که با یک اشاره عشق، باید به سر دوید.
بازوند تصریح کرد: بی شک این ضایعه اسفناک بار دیگر نقاب از چهره بد خواه آل سعود کنار زد و مایه ی تالم تمام وجدانهای بیدار شد، شهادتش به محضر حضرت ولی عصر (عج) و ولی امر مسلمین جهان رهبر معظم انقلاب اسلامی و عموم شیعیان دنیا تسلیت باد.
وزارت کشور عربستان امروز شنبه از اعدام شیخ باقر نمر النمر رهبر شیعیان این کشور خبر داد.
شیخ نمر یکی از برجسته ترین زندانیان سیاسی عربستان است که در تاریخ 23 مهر 1393 به اتهام انتقاد از حکومت عربستان به اعدام محکوم شد.
دادگاه تجدید نظر و دیوان عالی عربستان چندی پیش حکم اعدام شیخ نمر باقر النمر را تایید کردند که این مساله مورد اعتراض علما، اندیشمندان و سازمان های اسلامی و بین المللی قرار گرفت.