شناسهٔ خبر: 69972571 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

بی‌نظمی خواب ممکن است خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 
 
الگوهای نامنظم خواب ممکن است خطر حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش دهند.افرادی که الگوهای بیداری و خواب نامنظم داشتند، 26 درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته یا مرگ ناشی از مشکلات قلبی بودند. این خطر حتی زمانی که افراد به میزان توصیه‌شده 7 تا 9 ساعت خواب می‌بردند، همچنان معنادار بود.
 
به گزارش انتخاب و به نقل از هلث دی؛ افراد با الگوهای نامنظم خواب ممکن است خطر بالاتری برای حمله قلبی یا سکته مغزی داشته باشند
 
افرادی که زمان خواب و بیداری آنها به طور چشمگیری متفاوت است، 26 درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته یا مرگ ناشی از مشکلات قلبی قرار دارند.
 
این خطر افزایش یافته، حتی اگر این افراد به میزان توصیه‌شده خواب شبانه یعنی 7 تا 9 ساعت برسند، همچنان وجود دارد.
 
تیم تحقیقاتی به رهبری ژان-فیلیپ چاپوت، دانشمند ارشد در موسسه تحقیقات بیمارستان کودکان شرق کانادا نتیجه‌گیری کرده است: نتایج ما نشان می‌دهد که منظم بودن خواب ممکن است نسبت به مدت زمان کافی خواب در کاهش خطر حوادث قلبی عروقی اهمیت بیشتری داشته باشد
 
برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از 72,000 نفر را که در پروژه بیوبانک انگلستان شرکت داشتند، تحلیل کردند.
 
شرکت‌کنندگان یک ردیاب فعالیت برای 7 روز استفاده کردند تا خواب خود را ثبت کنند. بر اساس این اطلاعات، محققان امتیازی برای منظم بودن خواب افراد محاسبه کردند.
 
افرادی که الگوهای خواب بسیار نامنظم داشتند، به طور قابل توجهی خطر بیشتری برای حمله قلبی، سکته یا مرگ ناشی از مشکلات قلبی داشتند.
 
در واقع، هرچه فرد خواب منظم‌تری داشته باشد، خطر حمله قلبی یا سکته مرگبار کمتر است.
 
در مجموع، افراد با خواب منظم‌تر بیشتر به میزان توصیه‌شده خواب می‌رسیدند (61 درصد در برابر 48 درصد افرادی که خواب نامنظم داشتند).
 
مطالعه نشان داد که داشتن خواب کافی می‌تواند ریسک مشکلات قلبی را در افرادی که الگوهای خواب آنها نسبتاً نامنظم است، کاهش دهد.
 
با این حال، خطر ناشی از خواب بسیار نامنظم حتی اگر فرد خواب کافی داشته باشد، همچنان مهم و معنادار باقی می‌ماند.
 
محققان حدس می‌زنند که الگوهای نامنظم خواب ممکن است سلامت قلب را با مختل کردن نحوه مدیریت قند خون، کلسترول، التهاب و عملکرد ایمنی بدن به خطر بیندازد.
 
این اختلالات باعث ایجاد یک رشته اثرات منفی می‌شود، از جمله افزایش ترشح هورمون‌های استرس، فشار خون بالا، اختلال عملکرد اندوتلیال و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و اختلالات متابولیک
 
این مطالعه در مجله Journal of Epidemiology & Community Health منتشر شده است.
 
شایان ذکر است که ساختار سلامت قلبی عروقی انجمن قلب آمریکا به نام  8 اصل اساسی زندگی” اکنون مدت زمان خواب را به‌عنوان یکی از معیارها شامل می‌شود  افزودن خواب به این ساختار قطعاً خبر خوبی است و اهمیت خواب در سلامت قلبی عروقی را به رسمیت می‌شناسد.
لینک کوتاه کپی لینک