«علی محمدطاهری» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: عملیات " وارسی پروازی " متشکل از تیم زمینی واحد مهندسی مراقبت پرواز در واحد مراقبت پرواز و الکترونیک هواپیمایی فرودگاه شهدای اراک و یک تیم کروی پروازی با هواپیمای کینگایر شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در فرودگاه اراک انجام شد.
وی بیان کرد: ایمنی پرواز مسالهای بسیار مهمی برای صنعت هوانوردی است و تلاشهای زیادی در این زمینه انجام میشود که از جمله میتوان به وارسی پروازی با هواپیمای ویژه در کشور و بررسی فنی دستگاههای زمینی و زیرساختهای ناوبری هوایی اشاره کرد.÷÷
مدیر فرودگاه شهدای اراک گفت: وارسی پروازی از دستگاههای کمک ناوبری براساس استانداردهای ایکائو و انکس ۱۰ به صورت دورهای انجام میشود.
طاهری افزود: در طی این عملیات وارسی پروازی، تیمهای حاضر در برج مراقبت پرواز و ایستگاههای کمک ناوبری بر اساس دیتای بررسی شده توسط تجهیزات درون هواپیمای وارسی پروازی نسبت به انجام تنظیمات لازم منطبق با اسناد و ضمایم سازمان بینالمللی هواپیمایی کشوری پرداختند.
وی بیان کرد: در این عملیات وارسی پروازی، اطلاعات مورد نیاز ثبت و تحلیل میشود تا به مانند همیشه تمامی پروازها و بهرهبرداران هوایی این سامانهها به انجام فعالیتهای هوانوردی با ایمنی و اطمینان بالا بپردازند.
بیشتر بخوانید:
مجوز خرید ۲ فروند هواپیما برای فرودگاه اراک صادر شد
مدیر فرودگاه شهدای اراک گفت: این فرودگاه با داشتن باند مناسب برای نشست و برخاست تمامی هواپیمای مسافربری موجود در کشور و ترمینال مسافری مناسب به متراژ سه هزار مترمربع، آمادگی پذیرش همزمان ۲ فروند پرواز برای ارائه خدمات مورد نیاز در همه ساعات شبانه روز را با حفظ ایمنی کامل پرواز دارد.
طاهری افزود: با توجه به زیرساختهای مناسب موجود در فرودگاه شهدای اراک، برقراری پرواز به مقاصد مختلف نیازمند کمک و پیگیری تمامی عوامل استانی است.
فرودگاه اراک با داشتن سههزار و ۷۰۰ متر طول باند و ترمینال ۲ منظوره قابلیت انجام پروازهای داخلی و خارجی با هواپیماهای ایرباس ۶۰۰-۳۰۰ را در تمام طول شبانهروز دارد.