محمدحسین کبادی، پنجشنبه ۲۴ آبانماه ۱۴۰۳ در جریان افتتاح پایگاه امدادونجات بین شهری جمعیت هلالاحمر زرندیه، یادمان شهدای امدادگر استان مرکزی اظهار کرد: جمعیت هلالاحمر با راهاندازی ۶۲۰ پایگاه امداد و نجات در سراسر کشور خدمات امداد و نجات را به هموطنان ارائه میدهد.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی یک استان ویژه در عرصه خطرپذیری شناخته میشود، گفت: استان مرکزی، پشتیبان استان تهران است و با توجه به قرارگیری در موقعیت جغرافیایی خود میتواند چندین استان کشور را پوشش دهد و افزایش شمار پایگاههای امداد و نجات در این استان برای جمعیت هلالاحمر اهمیت دارد.
کبادی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴ پایگاه امداد و نجات جادهای در استان مرکزی فعال است، گفت: با افتتاح سه پایگاه امداد و نجات جدید، توان عملیاتی استان افزایش خواهد یافت و با افتتاح این سه پایگاه، شمار پایگاههای امداد و نجات به ۱۷ پایگاه افزایش خواهد یافت.
وی بیان کرد: در حوزه توسعه ناوگان و شبکه امداد و نجات کشور با توجه به پیگیریهای صورت گرفته و دستور رئیس جمعیت هلال احمر، انبارهای امدادی، در حال تجهیز اقلام زیستی و امدادی هستند، همچنین نوسازی در حوزه لجستیکی و خودرویی کشور در دستور کار قرار گرفته و خودروهای عملیاتی و آمبولانسها به مجموعه عملیاتی کشور اضافه شدهاند.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نیز گفت: جمعیت هلالاحمر در سطح بینالملل پیشگام است و در مواقع بحران، حضور تاثیرگذار خود را به نمایش میگذارد.
حجتالاسلام محمد سبزی در ادامه گفت: در شهرستان زرندیه با توجه به وسعت جغرافیایی و مجاورت با پایتخت و قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور، نیاز به افزایش آمار پایگاههای امداد و نجات بود که خوشبختانه با تلاش هلالاحمر، شمار پایگاهها افزایش یافته است.
وی احداث پایگاههای امداد و نجات جادهای در بخش محروم خرقان و شهر پرندک را خواستار شد و افزود: توسعه پایگاهها و تجهیز انبارهای امدادی، روند خدمترسانی به حادثهدیدگان به ویژه در شرایط بحرانی را تسریع خواهد بخشید.
به گزارش ایسنا، در مراسمی با حضور نماینده مردم ساوه در مجلس، مدیران سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر کشور، فرماندار شهرستان زرندیه و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی، پایگاه امدادونجات بین شهری جمعیت هلال احمر زرندیه یادمان شهدای امدادگر در استان مرکزی افتتاح شد.
این پایگاه از منابع داخلی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با مساحت ۲۰ هزار متر و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال ساخته شده است و در محور جاده قدیم ساوه به زرندیه قرار دارد.
انتهای پیام