شناسهٔ خبر: 69446209 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نمایشگاه خطاطی شعرهای قیصر امین‌پور گشایش یافت

دزفول-ایرنا- نمایشگاه خطاطی و خوشنویسی شعرهای قیصر امین‌پور،به مناسبت هفدهمین سالروز درگذشت این شاعر سه‌شنبه شب در فرهنگسرای گتوند به نمایش درآمد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند، سه‌شنبه شب در آیین افتتاح این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه آثار خطاطی و خوشنویسی هنرمندان سراسر استان خوزستان است که همزمان با هفدهمین سالروز درگذشت این شاعر ارزنده به نمایش درآمده است. نمایشگاه خطاطی شعرهای قیصر امین‌پور گشایش یافت
حمید بهداروندی افزود: ۳۰ اثر خوشنویسان خوزستان در این نمایشگاه برای علاقمندان ارائه شده است.
وی اظهارکرد: سعید بیابانکی، پرویز بیگی حبیب‌آبادی و حمیدرضا شکاری‌سری از جمله شاعران مطرح کشوری نیز در آیین افتتاح این نمایشگاه حضور دارند.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گتوند گفت: این نمایشگاه تا روز پنجشنبه همین هفته برپا است و علاقه مندان می توانند از آثار آن دیدن کنند.

نمایشگاه خطاطی شعرهای قیصر امین‌پور گشایش یافت

به گزارش ایرنا، مهرواره دانش‌آموزی در کوچه آفتاب نیز روز گذشته به مناسبت گرامیداشت زنده‌یاد قیصر امین پور در گتوند برگزار شد.

یکهزار و ۱۶۸ اثر از دانش‌آموزان سراسر استان به‌ دبیرخانه این مهرواره ارسال شد و به آثار برتر در رشته‌های مختلف جوایزی اهدا شد.

به گزارش ایرنا، قیصر امین‌پور شاعر غزل سرای ایران دوم اردیبهشت سال ۱۳۳۸ در شهرستان گتوند به دنیا آمد و هشتم آبان سال ۱۳۸۶ در بیمارستان دی تهران درگذشت و در زادگاهش گتوند به خاک سپرده شد.

وی نویسنده، شاعر، مدرس دانشگاه و از شخصیت‌های برجسته ادبیات در دوران بعد از انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

تنفس صبح و در کوچه آفتاب (۱۳۶۳)، آینه‌های ناگهان (۱۳۷۲)، گل‌ها همه آفتابگردانند (۱۳۸۰) و دستور زبان عشق (۱۳۸۶) از مجموعه‌های شعر قیصر هستند.

توفان در پرانتز (نثر ادبی) و منظومه ظهر روز دهم (برای نوجوانان) (۱۳۶۵)، سنت و نوآوری در شعر معاصر (۱۳۸۳) و شعر و کودکی (۱۳۸۶) از دیگر آثار این شاعر نام آشنا است.

قیصر امین پور در سال ۱۳۶۷ از موسسه گسترش هنر، جایزه ویژه نیمایوشیج موسوم به مرغ آمین بلورین را دریافت کرد؛ وی همچنین در سال ۱۳۷۸ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان یکی از شاعران برتر دفاع مقدس در دهه های ۶۰ و ۷۰ برگزیده شد.