مسعود حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نگاه ویژه مدیریت شهری اصفهان نسبت به ارتقای سلامت شهر و شهروندان اظهار کرد: بر اساس برآوردها، روزانه حدود ۱۲ تا ۱۵ تن پسماند بیمارستانی و پزشکی در این کلانشهر تولید میشود و ضرورت دارد با ارائه راهکار مناسب و با استفاده از دانش فعالان این حوزه نسبت به مدیریت چرخه آن اقدام کرد.
وی افزود: بهرغم اینکه بهطور ذاتی شهرداری نقشی در مدیریت پسماندهای پزشکی و بیمارستانی ندارد و اینگونه پسماندها باید از مجرای تولیدکنندگان، مدیریت و کنترل شود، اما شهرداری اصفهان در این زمینه نیز پیرو توافقنامه کارگروه محیط زیست استان پیشرو بوده و اقدام به تعریف پروژه و اجرای آن کرده است.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: موضوع دفع پسماندهای پزشکی موجب شده است، پروژهای به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیارد تومان تعریف شود و درصدد هستیم با استفاده از دانش و توان بخش خصوصی از آسیب این پسماندهای خطرناک به چرخه طبیعت جلوگیری کنیم.
حیدری با اشاره به برگزاری فراخوان و ارزیابی فنی و مالی این پروژه گفت: یک شرکت دانشبنیان با سوابق اجرایی مناسب در انجام اینگونه پروژهها، برگزیده شده است که پس از تصویب در شورای عالی سرمایهگذاری و اعلام به شرکت برنده، مراحل عقد قرارداد آن انجام و بهزودی برای اجراییشدن ابلاغ خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بدونشک احداث پروژه پسماندسوز پزشکی نیازمند اعتبار بالایی است که در توان حوزه فعالیت شهرداری نیست، اما مدیریت شهری اصفهان خود را نگهدار شهر و شهروندان میداند و با مشارکت بخش خصوصی و پرداخت هزینههای هر کیلوگرم تولید پسماند توسط تولیدکنندگان این حوزه (بیمارستانها و مراکز درمانی) میتواند هزینههای احداث و بهرهبرداری این مجموعه شاخص توسط بخش خصوصی را در درازمدت تأمین کند.