خبرگزاری میزان - به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران؛ حبوبات شرکتی در میادین و بازارهای میوه و ترهبار با این قیمتها عرضه میشود:
ارزن با پوست ۹۰۰ گرم، درجه یک ۳۲ هزار و ۲۰۰ تومان، درجه دو ۲۹ هزار و ۲۰۰ تومان
جو پوست کنده ۹۰۰ گرم، درجه یک ۳۳ هزار تومان، درجه دو ۳۱ هزار تومان
جو دو سر پرک ۴۵۰ گرم، درجه یک ۳۸ هزار و ۷۰۰ تومان، درجه دو ۳۵ هزار و ۷۰۰ تومان
جو بلغور ۹۰۰ گرم، درجه یک ۳۳ هزار تومان، درجه دو ۳۱ هزار تومان
دال عدس ۹۰۰ گرم، درجه یک ۵۵ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۵۱ هزار و ۵۰۰ هزار تومان
ذرت خشک وارداتی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۷۰ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۶۵ هزار و ۵۰۰ تومان
زرشک پلویی یک کیلو گرم، درجه یک ۲۰۶ هزار و ۶۰۰ تومان، درجه دو ۱۹۶ هزار و ۶۰۰ تومان
سویا ۹۰۰ گرم، درجه یک ۶۶ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۶۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان
عدس درشت ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۰۱ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۹۵ هزار و ۵۰۰ تومان
عدس ریز ۹۰۰ گرم، درجه یک ۹۷ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۹۱ هزار و ۵۰۰ تومان
گندم با پوست ۹۰۰ گرم، درجه یک ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان
گندم بلغور ۹۰۰ گرم، درجه یک ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان
گندم پوست کنده ۹۰۰ گرم، درجه یک ۳۴ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۳۲ هزار و ۵۰۰ تومان
لپه باقلا زرد ۹۰۰ گرم، درجه یک ۶۹ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۶۳ هزار و ۵۰۰ تومان
لپه درشت ۹۰۰ گرم، درجه یک ۶۹ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان
لپه ریز ۹۰۰ گرم، درجه یک ۹۱ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۸۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان
لوبیا چشم بلبلی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۹۲ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۸۵ هزار و ۵۰۰ تومان
لوبیا چیتی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۰۷ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۹۸ هزار و ۵۰۰ تومان
لوبیا عروس ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۱۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان
لوبیا قرمز جگری، قمی و مشکی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ تومان
لوبیا کشاورزی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۱۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان
لیمو عمانی ۹۰۰ گرم، درجه یک ۱۴۹ هزار و ۴۰۰ تومان، درجه دو ۱۳۹ هزار و ۴۰۰ تومان
نخود ۹۰۰ گرم، درجه یک ۹۱ هزار و ۵۰۰ تومان، درجه دو ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان
نخود و لوبیا ۹۰۰ گرم، درجه یک ۷۱ هزار و ۵۰۰ تومان و درجه دو ۶۵ هزار و ۵۰۰ تومان
انتهای پیام/