محمود محمودی در جلسه پیک سایی استان مرکزی در اراک، گفت: با توجه به پیشبینی سازمان هواشناسی مبنی بر گرمای بیسابقه در ۲ هفته پیشرو لازم است که مردم به منظور تامین برق پایدار به واسطه مصرف بهینه برق و صرفهجویی، همکاری لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه این مهم از طریق به کارگیری روشهای ساده میسر خواهد بود، عنوان کرد: مردم میتوانند بدون آنکه رفاه خود را کاهش دهند با اعمال روشهای ساده به مدیریت مصرف برق و گذر از این شرایط کمک کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: مردم باید در ساعات اوج مصرف برق که از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۲ شب است، از وسایل برقی پرمصرف استفاده نکنند و یا دمای کولرهای گازی خود را روی عدد ۲۴ تنظیم و یا از دور کند کولرهای آبی استفاده کنند.
محمودی با اشاره به سپرده شدن مدیریت مصرف در بخش خانگی به مردم، یادآور شد: بخش عمدهای از مشترکان بخش خانگی در هفتههای گذشته با برنامههای مدیریت مصرف همکاری داشتند که جای تشکر دارد، اما تعداد اندکی از مشترکان بخش خانگی نیز مصارف بالای ۲ تا سه برابر الگو داشتند که محدودیتهایی نیز برای آنان در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: تاکید دولت همواره این است که برنامههای مدیریت مصرف باید از ادارات آغاز شود و برق آن دسته از اداراتی که نسبت به کاهش مصرف برق خود اقدام نکنند، قطع میشود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی افزود: ورود مولدهای خود تامین ادارات به مدار تولید از اهمیت ویژه برخوردار است و مولدهای ادارات باید به صورت مستمر در مدار باشند و این مراکز باید برق مورد نیاز خود را از این طریق تامین کنند.
محمودی تصریح کرد: به ازای هر درجه افزایش دمای هوا، یکهزار و ۸۰۰ مگاوات مصرف برق در کشور افزایش پیدا میکند.
استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر جمعیت، دارای بیش از ۸۱۳ هزار مشترک برق است.
نظر شما