محمدرضا انصاری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور برای آموزش تخصصی انواع مهارتها، دورههای آموزشی را برگزار میکند که کوتاه مدت است و در صورتی که مهارتآموز موفق به سپری کردن آزمون کتبی و عملی شود، مدرک لازم اعطا میشود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۱۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در استان فعالیت دارد، افزود: از این تعداد ۱۹۰ مورد مربوط به بخش بانوان است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان با بیان اینکه ۹ هزار استاندارد و سند حرفهای آموزشی در فنی و حرفهای تدوین شده است، گفت: مطابق همین استانداردها در ۶۵ گروه درسی در استان زنجان مهارتهای آموزشی ارائه میشود.
انصاری افزود: در همین راستا طی سه ماهه نخست سالجاری، ۶۷۱ هزار و ۱۱۷ نفر ساعت آموزش مهارتی به شش هزار و ۲۸ نفر در استان ارائه شده است که در بخشهای مختلف بوده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مراکز هدف آموزش فنی و حرفهای، سکونتگاههای غیر رسمی هستند، اضافه کرد: دولت سیزدهم به افزایش آموزشهای فنی و حرفهای به ویژه در سکونتگاههای غیر رسمی توجه جدی دارد و این موضوع موجب شده است که سهم اقشار کمدرآمد جامعه در اشتغال کشور افزایش پیدا کند.
انصاری گفت: از جمله برنامههای ستاد بازآفرینی شهری ارتقای توانمندی و مهارت افراد برای فراهم کردن زمینههای اشتغال است.
وی گفت: اداره کل فنیوحرفهای موظف است بر اساس نیازسنجیهای مورد قبول جامعه آموزشهای مهارتی را به منظور توانمندسازی افراد جامعه برای ورود به بازار کار ارائه و شاغلان فعال در محیط کار را نیز برای پایداری در این محیط توانمند کند.
نظر شما