بهگزارش میراثآریا هاشم اسماعیلی گفت: فصل شنا از دهه دوم خرداد ماه آغاز شده و هموطنان اعم از مسافران و همچنین ساکنان بومی از دریا استفاده میکنند.
رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان افزود: در این راستا نیز تاکنون ۲۰ هموطن شامل ۱۳ مرد و هفت زن از استان های گیلان، هرمزگان و اردبیل توسط منجیان غریق از خطر غرقشدگی نجات یافتند و بر این اساس مانع از بروز اتفاقات تلخ شدند.
او با بیان اینکه افزایش دما در هفته گذشته، منجر به بهره مندی بیشتر هموطنان از دریا برای شنا شده است، تصریح کرد: بیشترین نجات یافتگان توسط منجیان غریق،در روز ۲۸ خرداد ماه با نجات جان پنج هموطن رقم خورد.
اسماعیلی اضافه کرد: استفاده از دریا در طرحهای سالم سازی شنا تا هفته نخست مهر ماه سالجاری ادامه خواهد یافت؛ منجیان غریق در مناطق خطرآفرین در سواحل استان به مرور در قالب این طرح ها حضور می یابند.
رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان افزود: با توجه به اینکه سال گذشته ۳۰۰ نقطه خطرآفرین در سواحل استان شناسایی شده بود با هماهنگی فرمانداریها، هلالاحمر و سایر مسئولان ذی ربط این نقاط به روز رسانی شد و هم اکنون این رقم به ۳۴۰ نقطه خطرآفرین رسیده است.
او ادامه داد: در این راستا ۲ منجی غریق در هر نقطه خطرآفرین تعیین شده که در طول ۳۰۲ کیلومتر از سواحل استان مستقر می شوند و امیدواریم امسال شاهد غرق شدن هیچ یک از هموطنان نباشیم.
اسماعیلی اضافه کرد: سال گذشته اتفاق بسیار بزرگی در خصوص کاهش تعداد غرق شدگان افتاده بود که با کاهش ۷۵ درصدی آمار غرق شدگان، تعداد فوتی ها به ۱۰ نفر رسید که البته هدف ما این است که این آمار برای سال جاری باز هم کاهش یابد.
رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان به طرحهای سالمسازی دریا نیز اشاره و بیان کرد: سال گذشته ۲۲ طرح سالمسازی در سواحل گیلان فعال بود که پیشبینی میشود این تعداد در سال جاری افزایش یابد؛ بنا به درخواست مدیران هر طرح، یک یا چند منجی غریق در این طرح های سالم سازی دریا حضور خواهند یافت.
او خاطرنشان کرد: امیدواریم که هموطنانی که به گیلان سفر میکنند تا از نعمت دریا بهره ببرند، در طرح های سالمسازی شنا کنند، همچنین انتظار داریم که ساکنان بومی نیز به توصیههای منجیان غریق توجه کنند تا شاهد حادثه ناگواری نباشیم.
انتهای پیام/
نظر شما