شناسهٔ خبر: 67302748 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کدام شهید لقب «اینشتین» گرفته بود؟

محمدرضا بختیاری

غلام در عملیات‌های بیت‌المقدس، رمضان، محرم، والفجر حضور داشت و در عملیات «قدس ۳» درس سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید. او مهارت و تجربه زیادی در گروه تخریب کسب کرده بود به همین دلیل همرزمانش او را «اینشتین» خطاب می‌کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، غلام درویشی روز اول شهریور سال ۱۳۴۵ در روستای رگ سفید از توابع شهرستان هندیجان متولد شد. دوره ابتدایی را در تنها دبستان یک کلاسه ی روستا گذراند. سپس دوره راهنمایی را در شهر هندیجان در مدرسه راهنمایی طالقانی دور از خانواده پشت سر گذاشت.

او برای ادامه تحصیل در دوره دبیرستان به شهرستان گناوه رفت و در یکی  از دبیرستانهای آنجا ثبت نام کرد ولی به خاطر عشق و شوقی که به اسلام و انقلاب داشت به پیروی از سخنان حضرت امام خمینی و به خاطر نیازی که در جبهه می‌دید همانند هزاران جوان دیگر  راهی جبهه  شد.

غلام در عملیات‌های بیت‌المقدس، رمضان، محرم، والفجر حضور داشت و در عملیات «قدس ۳» درس سال ۱۳۶۴ به شهادت رسید. او مهارت و تجربه زیادی در گروه تخریب کسب کرده بود به همین دلیل همرزمانش او را «اینشتین» خطاب می کردند.

شهید غلام درویشی در بخش‌هایی از وصیت نامه‌اش نوشته است:

«اول از همه می‌خواستم بگویم که قدر امام  رابدانید و برایش دعا کنید چون وجود او بود که به ما آگاهی و حرکت داد تا توانستیم اسلام را زنده کنیم.

من که لایق وصیت به شما نیستم، شما را به خون شهدا قسم که به فرامین امام در مورد خودسازی عمل کنید. تقوا را پیشه کنید زیرا قرآن می‌فرماید: «قد افلح من تزکی و ذکر اسم ربک فصلی بل توثرون الحیوه الدنیا والاخره خیر و ابقی» در امر خودسازی یک لحظه آرام نگیرید که آسایش و رفاه، پوچی و رکود است.

منبع:

ایل ستاره(نودو ششمین کتاب از مجموعه شهیدنامه):علیرضا خلیفه‌زاده ،ص ۳۷

انتهای پیام

نظر شما