شناسهٔ خبر: 67274484 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

چگونه دچار سرطان نشویم؟

خبرگزاری ایلنا

متخصص رادیوتراپی انکولوژی با بیان اینکه تغییر رژیم غذایی و کم تحرکی از جمله عوامل افزایش سرطان‌ها هستند، گفت: مصرف سیگار و الکل منجر به افزایش سرطان‌های سر و گردن، حفره دهان، مری و معده می‌شود.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

حسین یحیی زاده مؤسس اولین مرکز درمانی جامع سرطان در نشست خبری افتتاح اولین مرکز درمان سرطان با تکنیک SRS و SBRT در ایران، گفت: در حال حاضر با افزایش سرطان‌های دستگاه گوارش، پستان و...، به دلیل تغییر سبک زندگی مواجه هستیم.

وی افزود: تغییر رژیم غذایی و کم تحرکی از جمله عوامل افزایش انواع بیماری‌ها و سرطان‌ها به شمار می‌رود.

یحیی زاده به مصرف سیگار و الکل، به عنوان دیگر علل افزایش سرطان‌ها اشاره کرد و گفت: مصرف سیگار و الکل منجر به افزایش سرطان‌های سر و گردن، حفره دهان، مری و معده می‌شود.

این متخصص رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به افتتاح اولین مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در کشور، افزود: تمامی درمان‌های رادیوتراپی و تکنیک‌هایی که در دنیا متداول است در این مرکز ارائه می‌شود و از این حیث، اولین مرکز جامع سرطان کشور به حساب می‌آید که تمامی خدمات تشخیصی، درمانی و حتی پس از درمان را در یک مکان ارائه می‌دهد.

یحیی زاده در ارتباط با هزینه‌های درمان سرطان در ایران و کشور‌های منطقه، گفت: تعرفه رادیوتراپی در ایران، یک پنجم کشور‌های منطقه است.

وی در ارتباط با ویژگی‌های این مرکز جامع سرطان، اظهار داشت: استفاده از تکنیک‌ها و دستگاه‌های پیشرفته در این مرکز، باعث شده تا روند تشخیص و درمان سرطان‌ها در یک مکان متمرکز شود.

در ادامه، نونا توکلی مدیر اجرایی مرکز جامع سرطان با عنوان این مطلب که همه افراد ریسک ابتلا به سرطان را دارند، گفت: موضوعی که در این بین باید توجه داشت، رفتن به سمت زندگی سالم با خودمراقبتی است. در واقع باید رفتار‌های سالم زندگی را با تغییر در خودمان شروع کنیم.

وی به موضوع کرونا و ارتباط آن با سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: کرونا باعث شده افراد برای بیماری که دارند، کمتر به مراکز درمانی مراجعه کنند و همین مسئله باعث می‌شود در ماه‌های آینده با افزایش موارد ابتلا به سرطان در افراد مواجه شویم که دیرتر به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

محسن بخشنده متخصص فیزیک پزشکی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در ادامه این نشست خبری، گفت: تعرفه رادیوتراپی در سایر نقاط دنیا، بین ۱۰ هزار تا ۲۰ هزار دلار است؛ بنابراین می‌توان ادعا کرد که ارزان‌ترین هزینه‌های رادیوتراپی در ایران دریافت می‌شود.

وی افزود: تعرفه‌های این مرکز مصوب وزارت بهداشت برای بخش خصوصی است.

برچسب‌ها:

نظر شما