به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر پژمان بختیاری نیا بیان کرد: با توجه به نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت بوده و کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت نظارت میکنند.
وی به مردم توصیه کرد: دام زنده را از میادین و محلهای عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید و به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
بختیاری نیا ادامه داد: گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت، جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای چهار درجه یخچال نگهداری شود.
رییس مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: در هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کرده و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری شود.
توصیههای بهداشت خوزستان در خصوص نذورات و ذبح دام در عید قربان
رییس مرکز بهداشت خوزستان به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان در هنگام ذبح دام برای روز عید سعید قربان به عموم مردم توصیههای بهداشتی ارائه کرد.
صاحبخبر -
∎