به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، امیر نبی سهرابی عصر امروز در آیین تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان یزد، اظهار داشت: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، ماموریت انتقال پیام و فرهنگ دفاع مقدس به جامعه را دارد.
وی ادامه داد: دستور و فرمانده فرمانده معظم کل قوا در بحث این انتقال پیام و اهمیت آن برای نسل جوان و تلاش 100 برابری در این حوزه ما را بر آن داشت که تلاش مضاعفی را در این مورد انجام دهیم.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه جامعه هدف این بنیاد نوجوانان و جوانان برای آشنایی با ارزشها و معارفهای دفاع مقدس هستند، گفت: نخستین ارزش دفاع مقدس همدلی و اتحاد مردم در مقابل دشمن متجاوز بود.
وی گفت: همه مردم ما در دفاع مقدس مقابل دشمن ایستادند و این دشمن متجاوز را از کشور بیرون ریختند و این به عنوان یک ارزش بسیار بزرگ اهمیت بالایی دارد.
سهرابی بیان کرد: پیروی رزمندگان و مدافعان ما از فرمان ولی و رهبر انقلاب و اسلام بود گفت: این به معنای ولایتمداری است و رزمندگان با فرمان حضرت امام خمینی(ره) به جبههها میرفتند و این اهمیت بالایی دارد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از خودگذشتگی، جانبازی و سینه سپرکردن رزمندگان در مقابل دشمن را یکی دیگر از ویژگیهای دفاع مقدس دانست و افزود: رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس ایثارگری را به کمال مطلوب رساندند و ما باید این ارزش را در جامعه و به ویژه در میان نوجوانان و جوانان تقویت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در زمان هشت سال دفاع مقدس بین شش تا هفت میلیون نفر به صورت مستقیم در جبهه حق علیه باطل حضور پیدا کردند و مابقی مردم هم همه حامی این رزمندگان و انقلاب بودند.
سهرابی گفت: مردم در آن زمان از جبههها حمایت میکردند و بخشی از اجناس کوپنی که دریافت میکردند را به جبههها اهدا میکردند تا رزمندگان بتوانند در برابر دشمن ایستادگی کنند و این اقدامات مردم روحیه رزمندگان را بالا میبرد و آنها را در مقابل دشمن راسختر میکرد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس افزود: این موارد از جمله ارزشهای دفاع مقدس است که باید آن را به نوجوانان و جوانانمان بگوییم تا علاوه بر اینکه چنین روحیهای در آنها ایجاد شود بلکه به آن افتخار هم بکنند.
وی دلیل پیروزی ایران در برابر دشمن در هشت سال دفاع مقدس را همین از خودگذشتگیها دانست و گفت: ما در آن زمان دچار تحریم اقتصادی و تسلیحاتی بودیم و دشمن بسیار تجهیزات پیشرفتهتری نسبت به ما داشت و بدون ایثارگریها، حمایتها و همدلیها پیروزی ما رقم نمیخورد.
سهرابی در ارتباط با راهکار انتقال این پیامها گفت: وظیفه بنیاد جهاد تبیین در حوزه دفاع مقدس و کمک و پشتیبانی در سایر عزیزان، دولتمردان و آحاد مردم از این حوزه است و اگر میخواهیم فرهنگ دفاع مقدس را در جوانانمان گسترش دهیم باید از اقدامات این بنیاد حمایت کنیم.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ساختمان سازی راحت است ولی ایجاد محتوای مناسب و قرار دادن آن در فضای موزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است تا بالاترین تاثیر را در میان جوانان و نوجوانانمان داشته باشد.
وی یکی دیگر از ثمرات انتقال فرهنگ دفاع مقدس را بازدارندگی و قدرت نرم برای جمهوری اسلامی دانست و گفت: اگر دشمن متجاوزی قرار شد فکر تجاوز به کشور ما بکند، باید یک نگاهی به دفاع مقدس بیاندازد و پس از مطالعه این دوران اقدام به تصمیم گیری کند؛ این یکی از برکات دفاع مقدس است.
سهرابی با بیان اینکه ما دشمنان کمی در اطراف و اکناف نداریم گفت: این بازدارندگی باید در همه دشمنان ما به وجود آمده باشد و به وجود هم آمده که نمیتوانند به ایران حمله نظامی و تجاوز داشته باشند و قطعا در صورت چنین اقدامی شکست سنگینی خواهند خورد.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تاکید بر اینکه همه دانش آموزان یزد باید حداقل سالی یک مرتبه از موزه دفاع مقدس بازدید کنند گفت: این اقدام نه تنها برای شهر یزد بلکه برای تمام استان باید انجام شود و لازم است که در حمل و نقل دانش آموزان هم حمایت و همراهی لازم انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه این اقدام در کشورهای مختلف جهان انجام میشود گفت: حتی باغ موزهها که تجهیزات نظامی در آن قرار میگیرد هم برای جوانان و نوجوانان ما جذاب است و آنها را به سمت فرهنگ دفاع مقدس میکشاند.
سهرابی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اهمیت فعالیت در فضای مجازی گفت: اگر کاری که انجام میدهیم را در فضای مجازی منتشر نکنیم تاثیرگذاری لازم را به دست نخواهیم آورد و به همین دلیل باید تمام تولیدات خود را در فضای مجازی منتشر کرده تا عموم مردم از آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام/781/
∎
نظر شما