به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر امروز در نشست هماهنگی پیک مصرف آب و برق استان مرکزی در سال 1403 با اشاره به مسئله کمبود آب و برق و صرفه جویی در این بخش، اظهار داشت: مسئله کمبود آب و برق طی سالیان متمادی ایجاد شده است و مشارکت آحاد جامعه در بهینه سازی مصرف انرژی برای جلوگیری از ایجاد بحران انرژی ضرورت دارد. مشارکت ادارات، صنایع، کشاورزان و سایر بخشها در برنامههای مدیریت مصرف برای گذر از ایام پیک تابستان و تامین برق و پایداری شبکه بسیار اهمیت دارد.
وی با اشاره به روند افزایشی گرمای هوای استان مرکزی در روزهای آینده، افزود: با توجه به پیش بینی هواشناسی و روند افزایش هوا در روزهای آینده با اوج گیری فصل گرما و افزایش استفاده از وسایل سرمایشی، مدیریت انرژی در ساعات پیک مصرف، ضرورتی است چراکه این امر میتواند به پایداری شبکه برق کمک کند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه متوسط مصرف سرانه انرژی در ایران نسبت به سایر کشورها بسیار بالاست، تصریح کرد: وزارت نیرو از اهرمهای تشویق و پاداش به جای اعمال جریمه برای مشترکان پر مصرف استفاده کرده است، انرژیهای تجدیدپذیر در دنیای امروز از اهمیت ویژهای برخوردار است، به طوری که در عین استفاده از اوج تکنولوژی، از محیط زیست نیز به شدت حفاظت میشود بنابراین لازم است استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در کشور و تبع در استان توسعه پیدا کند.
افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور از مهمترین اقدامهای وزارت نیرو
محمود محمودی، رئیس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی در این نشست اظهار داشت: امسال در بخش مدیریت مصرف نسبت به سال گذشته بهصورت وسیعتر پاداش صرفهجویی در مصرف برق برای مشترکان در نظر گرفته شده است و مشترکین خانگی و تجاری با پیوستن به پویش با انرژی علاوه بر آشنایی با بهینه سازی مصرف میتوانند از میلیونها جایزه بهرهمند شوند.
رئیس شورای هماهنگی مدیران صنعت آب و برق استان مرکزی افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور را یکی از مهمترین اقدامهای وزارت نیرو در دولت سیزدهم برای تأمین برق پایدار همه بخشهای کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته و در دولت شهید جمهور آیت الله رئیسی بیش از 9 هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شد که این مهم جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/711/
∎
نظر شما