شناسهٔ خبر: 66918339 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد:

افزایش تولید گوشت قرمز با احیای واحد‌های دامداری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان در سال جاری افزایش تولید گوشت قرمز با احیای واحد‌های دامداری در مناطق مستعد استان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، پیمان اسکندری اظهار کرد: باتوجه‌به ناترازی که در تولید گوشت قرمز در کشور و به‌تبع استان ما وجود دارد افزایش تولید این محصول در اولویت قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: سال‌های گذشته در تولید گوشت مرغ هم شاهد بی‌ثباتی و نوساناتی در بازار بودیم؛ ولی با برنامه‌ریزی انجام شده در این حوزه نه‌تن‌ها موفق به ثبات تولید و قیمت شده‌ایم بلکه بخشی از مازاد تولید را هم به خارج از کشور صادر کرده‌ایم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: هرچند دوره تولید گوشت قرمز طولانی‌تر از گوشت مرغ است؛ ولی برنامه‌های مهمی را هم دراین‌رابطه آغاز کرده‌ایم که امید می‌رود نتیجه‌بخش باشد.

اسکندری از اجرای پروژه سرمایه‌گذاری استان در حوزه دامداری و افزایش تولید گوشت قرمز خبر داد و یادآور شد: به دلایل متعددی در سال‌های گذشته دامداری روستایی که شغل غالب مردم روستانشین استان بوده افت شدیدی پیدا کرده و احیای این فعالیت اقتصادی در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: منطقه سارال شهرستان دیواندره دارای مراتع بسیار غنی است که با کمک بنیاد تعاون بسیج، احیای دامداری در این منطقه را طی سال جاری انجام می‌دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از دیگر برنامه‌های این سازمان در راستای افزایش تولید گوشت قرمز را احیای واحد‌های راکد دامداری خواند و گفت: دلایل رکود این واحد‌ها در استان شناسایی شده و به دنبال رفع آن و واگذاری این واحد‌ها به هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری هستیم.

اسکندری ادامه داد: افزون بر موارد مذکور ارتقای ظرفیت واحد‌های دامداری فعال و ایجاد واحد‌های جدید از دیگر برنامه‌های بخش کشاورزی استان در راستای افزایش تولید گوشت قرمز و همچنین شیر است.

انتهای خبر/

نظر شما