سید مهدی میرجهانیان، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاه در یک انباری و در شرایط غیرقانونی و غیربهداشتی فعالیت داشت و وزن محصولات و مواد اولیه مکشوفه (مانند آرد و انواع افزودنیها) در آن حدود ۳۰ تُن است.
وی با بیان اینکه این کارگاه بر اساس گزارش مردمی و پیرو شکایات واصله مبنی بر تولید و توزیع غیر مجاز نان بستنی شناسایی شد، افزود: نان بستنی در این کارگاه با جعل نشان سازمان غذا و دارو و پروانه ساخت، تولید و عرضه میشد.
میرجهانیان با اشاره به اینکه کارشناسان بهداشت محیط همراه با کارشناسان معاونت غذا و دارو و ماموران نیروی انتظامی به این کارگاه اعزام شدند، گفت: این کارگاه بدلیل تخلفات بهداشتی متعدد پلمب شد.
مدیر گروه بهداشت محیط اصفهان، تخلفهای این کارگاه را تولید در شرایط و مکان غیربهداشتی، فاقد مشخصات بودن برخی مواد اولیه، استفاده از افزودنیهای غیر مجاز، جعل چند برند معروف و تولید در منطقه غیر صنایع غذایی عنوان کرد.
میرجهانیان با بیان اینکه نمونهبرداری از محصولات تولیدی این کارگاه انجام شده است، افزود: مراحل قضایی مربوط به این واحد غیرمجاز نیز توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حال پیگیری است.
وی خاطرنشان کرد: محموله کشف شده از این کارگاه، پس از مشخص شدن نتایج نمونهبرداری و طبق دستور مقام قضایی تعیین تکلیف خواهد شد.
میرجهانیان خاطرنشان کرد: در هر واحد تولید مواد غذایی باید شرایط بهداشتی مورد توجه باشد و از ترکیبات مواد اولیه بصورت مجاز و در حد استاندارد و کنترل شده استفاده شود.
به گزارش ایرنا، با گرم شدن هوا، فعالیت واحدهای صنفی بستنی فروشی رونق یافته و رعایت نکات بهداشتی از جمله مواد اولیه در این فروشگاهها ضروریست.