شناسهٔ خبر: 66694668 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی | لینک خبر

معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری مطرح کرد:

ظرفیت‌های نویسندگی بانوان ایرانی اطلاع‌رسانی شود

معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری با اشاره به فعالیت گسترده بانوان ایرانی در زمینه نویسندگی و نشر کتاب گفت: تلاش بانوان ایران همپای مردان ستودنی است و باید بتوانیم به صورت ملموس این موضوع را اطلاع‌رسانی کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهوری، پنج‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳  از نمایشگاه کتاب بازدید کرد و در دیدار با یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواستار اطلاع‌رسانی و انتشار آمار فعالیت ادبی و هنری بانوان شد.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت علمی و فرهنگی بانوان در نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: فعالیت‌های بسیار خوبی در زمینه تولید محتوای عمومی و تخصصی در حال انجام است که بسیاری از مردم و مسئولان از آن آگاهی ندارند و تصور می‌کنند که سهم زنان از بازار نشر و کتاب محدود است، در حالی که آمار موجود عکس این را نشان می‌دهد. 

خزعلی ضمن درخواست آمار دقیق و جزئی از فعالیت بانوان در حوزه تولید محتوا و نشر کتاب ادامه داد: فعالیت‌های برابر فرهنگی و هنری بانوان موضوعی است که اطلاع‌رسانی دقیق درباره آن باعث پیشبرد اهداف عالی نظام خواهد شد. بسیاری از مردم از حجم و کیفیت فعالیت بانوان اطلاع کافی ندارند و نمایشگاه کتاب فرصت خوبی برای نمایاندن این موضوع است.

وی ادامه داد: نمایشگاه کتاب برای مردم اهمیت خاصی دارد و بسیاری به صورت خانوادگی به نمایشگاه می‌آیند. من هم همواره به همراه فرزندانم در این نمایشگاه حاضر شده و کتاب‌های مورد علاقه‌ام را تهیه کرده‌ام.

بزرگترین نمایشگاه خانوادگي جهان را برگزار می‌کنیم

یاسر احمدوند، رییس نمایشگاه کتاب با اشاره به حضور گسترده خانواده‌ها در نمایشگاه کتاب گفت: بعد از فرانکفورت بزرگترین نمایشگاه کتاب دنیا را از نظر وسعت و جمعیت برگزار می‌کنیم اما حضور خانوادگی که در این نمایشگاه وجود دارد، در دنیا بی‌نظیر است.

احمدوند با اشاره به حضور بیش از ۶۰ ناشر خارجی با بیش از ۵۰هزار عنوان کتاب ادامه داد: حضور ناشران خارجی فرصت همکاری بسیار خوبی به‌ویژه با بانوان را ایجاد می‌کند و بسیاری از آثار ما می‌توانند در کشورهای خارجی هم معرفی و عرضه شوند.

وی با اشاره به اینکه بانوان در صنعت نشر هم حضور فعالی دارند، افزود: امسال در بازدید رهبری از نمایشگاه کتاب دو نفر از بانوان فعال حوزه نشر هم حضور داشتند که برای اولین بار اتفاق افتاد. این بانوان نشر و آثارشان را معرفی کردند. در کل ما هر سال حدود ۸۰ هزار پدیدآورنده داریم که بیش از ۴۰ درصد آن‌ها بانوان هستند. این آمار به صورت جزیی‌تر در مورد زمینه‌های تولید محتوا هم قابل ارائه است. ما امیدواریم با کمک رسانه‌ها و سایر نهادهای مرتبط این حضور غرورانگیز را اطلاع‌رسانی کنیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

نظر شما