شناسهٔ خبر: 66685124 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

گوجه فرنگی را بپزید بعد مصرف کنید

خبرگزاری برنا

گوجه فرنگی علاوه بر تاءمین مواد غذایی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد. یکی از مهمترین مواد موءثره گوجه فرنگی ماده‌ای به نام lycopene است که جزو کاروتنوئید‌ها و یک رنگدانه قرمز است که باعث قرمزی رنگ گوجه فرنگی می‌شود

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

پژوهش‌ها نشان داده اند که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته بیشتر از گوجه فرنگی خام باعث افزایش یک نوع باکتری مفید برای بدن به نام Lactobacillus reuteri و فعالیت آن در روده می‌شود.

بنابر گزارش پژوهشکده گیاهان دارویی، همچنین، پختن گوجه فرنگی باعث می‌شود که lycopene بیشتری از آن در مقایسه با گوجه فرنگی خام در روده جذب بدن شود.

نظر شما