شناسهٔ خبر: 66664821 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

نگاهی بر حضور رئیس قوه قضائیه در دانشگاه یاسوج؛

در گفتگوی دانشجویان دانشگاه یاسوج با رئیس دستگاه قضا چه گذشت؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جمع دانشجویان گفت: امروز دشمنان با شبهه‌افکنی و القائات دروغین، در صدد هستند تا دلبستگی نسل جدید ما به ارزش‌های دینی و انقلابی را کمرنگ کنند؛ در اینجا وظیفه خطیری بر عهده‌ی روحانیت است که به تبیین‌گری بپردازد و اذهان نسل جدید را نسبت به توطئه‌های دشمن، روشن سازد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سی‌ویکمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضایی، وارد «یاسوج» مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد شد.

رئیس دستگاه قضا و سایر مسئولان عالی قضایی در جریان این سفر، برنامه‌هایی را در راستای رفع مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مردم استان کهگیلویه وبویراحمد، ترتیب خواهند داد.

 حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای که صبح امروز به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است در یکی از برنامه‌های خود در جمع دانشجویان دانشگاه سراسری یاسوج حاضر شد.

در ادامه سوالات دانشجویان از رییس قوه قضاییه را می‌خوانید: 

مطالبه یک دانشجو در مورد پرونده چای دبش، ادعای دریافت ۱۴۰ سکه یک نماینده و شفاف سازی در مورد گردش مالی ۱۰۰ میلیاردی یک موسسه

دانشجوی دانشگاه یاسوج: آقای اژه‌ای ویژگی برجسته شما فسادستیزی و عدم تسامح در مقابل فساد است.نگذارید گذر زمان بر پیکره پرونده‌های فساد غبار فراموشی بپاشد.

هنوز اذهان عمومی از پرونده چای دبش مشوش است. افشاگری‌های قبل از برگزاری انتخابات مجلس اگر صحت داشته باشد واویلاست.

آقای اژ‌ه‌ای آیا آن ۱۴۰ سکه‌ای که یکی از نماینده‌ها گرفته و یا ماجرای تراکنش ۱۰۰ میلیاردی یک موسسه که فهرست انتخاباتی داده است صحت دارد؟

دانشجوی دانشگاه یاسوج: آقای اژه‌ای برای متوقف کردن اشتهای سوداگران برنامه دارید؟

مطالبه مهم دانشجوی یاسوجی: چرا در کنار تخریب بناهای غیرمجاز با صادر کنندگان مجوزهای غیرقانونی برخورد نمی‌کنید؟

یک مطابه دانشجویی: به جای برخورد با بدپوششی در خیابان‌ها سراغ تولیدی‌های ترویج دهنده بی‌عفتی بروید.

دانشجوی دانشگاه یاسوج: آقای اژه‌ای مردم توقع دارند تیغ عدالت بیشتر بر گلوی مستکبرین و اختلاس‌گران دانه درشت‌ فرود بیاید.

در پرونده‌های سکه و قیر و … نهایتا یک یا دو نفر مستحق اعدام بودند؟ آیا این دو نفرها بدون همکاری مسئولین دولتی و بانکی می‌توانستند چنین فجایعی رقم بزنند؟

دنبال دانه درشت‌ها باشید.

دانشجوی دانشگاه یاسوج: اگر کمبود قاضی دارید به جای آزمون جذب وکیل برای استخدام قاضی آزمون برگزار کنید.

دانشجوی دانشگاه یاسوج: اگر رای دخترها پای صندوق‌های رای مهم است در مورد پوشش با نرمی و ملایمت با آن‌ها رفتار کنید.

اشتغال مجدد نیروهای بازنشسته به معضل تبدیل شده است.

دانشجوی یاسوجی: فقر در استان ما بیداد می‌کند

کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل‌های زیادی دارد اما متاسفانه فقر در استان ما بیداد می‌کند.

چرا جوانان استانی با این عظمت و منابع برای کار باید به استان‌های دیگر مهاجرت کنند و یا شوتی شوند و خانواده‌های زیادی عزادار شوند؟

دانشجوی دانشگاه یاسوج: در قوه قضاییه به گزارش‌های تخلف‌های انتخاباتی توجهی نشده است

چرا رابطین قوه قضاییه در حوزه‌های انتخاباتی به تخلف‌ها توجه نکرده و آن‌ها را ثبت و ضبط نکرده‌اند؟

دانشجوی یاسوجی: پرونده فروشگاه رفاه را می‌شود هفت تپه شماره دو نامگذاری کرد

در سال‌های اخیر چندین هزار نفر از مجموعه فروشگاه های رفاه اخراج شده‌اند.

هنوز برای پرونده تشکیل شده در مورد فروشگاه رفاه دادگاهی تشکیل نشده است.

دانشجوی دانشگاه یاسوج:در مورد برخورد قوه قضاییه با پرونده‌های فساد اقتصادی شائبه وجود دارد

پرونده‌های تخلفی مهم از جمله چای دبش، فولاد مبارکه و … به صورت جدی مورد پیگیری قرار گیرند

برای مردم شفاف سازی کنید.

دانشجوی دانشگاه یاسوج: قوه قضاییه از برخوردهای حقوقی و قضایی در چالش‌های فرهنگی به ویژه حجاب بپرهیزد 

برخوردهای حقوقی و قضایی در مسائل فرهنگی باعث تنش‌های اجتماعی می‌شود. قوه قضاییه محلی برای تحقق حقوق مردم است.

دانشجوی یاسوجی: امنیت روانی از جمله حقوق روانی است؛ با شایعه پراکن‌ها برخورد کنید.

انتقاد یک دانشجو از فرق گذاشتن در اختصاص امکانات به دانشگاه‌ها

چرا بین دانشگاه ما و سایر دانشگاه‌ها فرق می‌گذارند؟

آقای اژه‌ای به خوابگاه ما سر بزنید و صدای ما را به گوش وزیر علوم برسانید.

سوال‌های یک دانشجو: قوه قضاییه تلاش‌های زیادی برای احقاق حقوق مردم کرده است، برای دولت ۲۸۸ هزار میلیارد تومان برآورد مالی برای دولت داشته‌اید؛ آیا در مورد محل هزینه‌کرد‌ها هم نظارت می‌کنید؟

قوه قضاییه تا کجا در مورد محل هزینه‌ کرد‌ها و رسیدن این مبالغ به دست مردم نظارت می‌کند؟

یک دانشجوی یاسوجی: پرونده وزیر سابق جهاد کشاورزی آیا به نتیجه رسید؟/ داستان بابک زنجانی چه شد؟

چرا دادگاه‌ها به صورت علنی برگزار نمی‌شوند؟

شما در راس برقراری عدالت در کشور قرار دارید، سهم جوانان این استان از تقسیم بودجه کشوری چقدر است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: امروز دشمنان با شبهه‌افکنی و القائات دروغین، در صدد هستند تا دلبستگی نسل جدید ما به ارزش‌های دینی و انقلابی را کمرنگ کنند؛ در اینجا وظیفه خطیری بر عهده‌ی روحانیت است که به تبیین‌گری بپردازد و اذهان نسل جدید را نسبت به توطئه‌های دشمن، روشن سازد.

وی گفت: اگر خدای ناکرده یک نفر در لباس روحانیت، اقدامی خلاف انجام دهد، به پای همه روحانیون تمام می‌شود لذا باید نسبت به حفظ شأن والای روحانیت بسیار اهتمام داشت؛ امروز وظیفه کارگزاران نظام به خصوص کارگزارانی که در کسوت روحانیت هستند، بسیار خطیر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پایان گفت: مردم ما استحقاق خدمت بی‌منت را دارند و اگر خدای ناکرده نتوانیم به آن‌ها خدمت بی‌منت کنیم، باید نزد خداوند متعال و خود مردم که همواره پای ارزش‌های نظام ایستاده‌اند، پاسخگو باشیم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، آیت‌الله «حسینی» نماینده، ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد طی سخنانی اظهار کرد: دوران هشت سال دفاع مقدس، گنجینه‌ای بی‌نظیر، ارزشمند و بی‌پایان و از ماندگارترین حماسه‌های ملت دین‌دار، فهیم و با بصیرتِ جمهوری اسلامی ایران است.

وی عنوان کرد: عظمت، شکوه، افتخار، امنیت و سرافرازی ملت ایران در دنیا، به برکت خون شهدا و ایثارگری جانبازان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در دیدار با قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد، با خطیر عنوان کردن امر قضا اظهار کرد: تحقق و گسترش عدالت صرفاً بر عهده قوه قضاییه نیست، اما ما می‌توانیم گام‌های مهمی را در این راستا برداریم و از کار مردم گره‌گشایی کنیم.

محسنی اژه ای افزود: امروز در زمینه تحقق ارزش‌های اسلامی در جامعه دستگاه‌های مختلفی از جمله حوزه‌ها، آموزش و پرورش، وزارت علوم و نهاد‌های تبلیغاتی، دارای وظیفه و مسئولیت هستند و ما نیز به عنوان قوه قضاییه می‌توانیم با حمایت از اقداماتی که در کف خیابان صورت می‌گیرد، گام‌های موثری را در این راستا برداریم.

وی در ادامه، از مسئولان و کارکنان قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد خواست که سازوکار‌های پیشنهادی خود را برای کاهش ورودی پرونده به قوه قضاییه ارائه دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در بخش دیگری از سخنان خود گفت: لازم است ترتیبی اتخاذ شود که مقوله حل اختلاف، منحصر به اقدامات شورای حل اختلاف نشود؛ ما باید موضوع «حل اختلاف» را به متن مردم، مجالس، آموزش و پرورش و … ببریم. البته من به مسئولان ذی‌ربط در قوه قضاییه نیز تاکید کرده‌ام که استخدام‌های مربوط به شورا‌های حل اختلاف در اسرع وقت انجام شود.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «افراسیاب» رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد به ارائه گزارشی پیرامون میزان موجودی و نرخ رسیدگی به پرونده‌ها در مراکز و مراجع قضایی این استان پرداخت.

همچنین در این جلسه نمایندگان قضات، کارکنان اداری و شورا‌های حل اختلاف استان کهگیلویه و بویراحمد به بیان دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود پرداختند.

وی گفت: همچنین در رابطه با رفع سایر مسائل و مشکلات استان که مستقیم مرتبط با قوه قضاییه نیست نیز تلاش خواهیم کرد با همکاری سایر دستگاه‌ها، اقدامات مقتضی را در حدی که سزاوار مردم غیور و متدین این استان است، ترتیب دهیم.

دانشجوی دانشگاه یاسوج: اگر رای دخترها پای صندوق‌های رای مهم است در مورد پوشش با نرمی و ملایمت با آن‌ها رفتار کنید.

اشتغال مجدد نیروهای بازنشسته به معضل تبدیل شده است.

دانشجوی یاسوجی: فقر در استان ما بیداد می‌کند

کهگیلویه و بویراحمد پتانسیل‌های زیادی دارد اما متاسفانه فقر در استان ما بیداد می‌کند.

چرا جوانان استانی با این عظمت و منابع برای کار باید به استان‌های دیگر مهاجرت کنند و یا شوتی شوند و خانواده‌های زیادی عزادار شوند؟

نظر شما