به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،دکتر محمد سیاح، رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: هر ساله با شروع فصل گرما و آغاز فعالیت بندپایان و افزایش رخداد بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تاکید سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر برگزاری کلاسهای آموزشی به منظور ارتقاء سطح دانش افراد در معرض خطر در دستور کار این شبکه قرار میگیرد.
او افزود:آنجایی که کشتارگاههای دام یکی از مناطق با ریسک بالا و محل انتقال این بیماری میباشند، کلاس آموزشی و ترویجی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با محوریت ایمنی در محیط کار، در محل کشتارگاه صنعتی دام کوهان جهت پرسنل خط کشتار و واحدهای بسته بندی برگزارشد.
وی، با اشاره به اقدامات مهم اداره دامپزشکی از جمله آشنا نمودن دامداران، روستاییان و عموم مردم با بیماری تب کریمه کنگو و راههای انتقال آن و نیز روشهای پیشگیری از ابتلاء آن، گفت: با توجه به گرم شدن هوا مردم بایستی شیوع این بیماری را جدی گرفته و فرآوردههای گوشتی را از فروشگاههای معتبر، و با مستندات هویتی شامل لیبل، مهر و تاریخ تولید و انقضا معتبر بر روی محصول تهیه کنند.
سیاح، افزود: با آموزش صحیح به جامعه هدف، میتوان گام مؤثری در جلوگیری از وقوع و انتشار بیماری در منطقه برداشت، لذا افزایش سطح آگاهی شهروندان و مهمتر از آن، رعایت نکات بهداشتی، میتواند برای بهبود سلامت و تضمین بهداشت عمومی، موثر باشد.
در این دوره آموزشی تعداد ۴۵ نفر از کارگران و متصدیان بخشهای مختلف کشتارگاه با آخرین شیوهها و دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی در راستای کنترل و پیشگیری از رخداد بیماری مهلک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آشنا شدند.
نظر شما