شناسهٔ خبر: 66482763 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه توسعه‌ایرانی | لینک خبر

بازیکن سابق استقلال درمورد برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها:

رفتن خطیر کمتر از قهرمانی نیست

صاحب‌خبر -

استقلال در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر به مصاف تراکتور تبریز رفت و علی‌رغم تساوی در این بازی توانست صدر جدول را حفظ کند. پس از این بازی یک اتفاق مهم در باشگاه استقلال رخ داد و هیات مدیره این تیم علی خطیر را از مدیرعاملی باشگاه برکنار کرد. خطیر که پیش از شروع فصل جانشین حجت کریمی شد، در چند ماه اخیر اختلافات زیادی با جواد نکونام داشت و سرمربی استقلال پس از جدایی او با یک مصاحبه رضایت خود از این اتفاق را نشان داد.

محمد نوری، مدافع اسبق استقلال در گفتگو با خبرآنلاین درباره تغییر و تحولات این باشگاه و شرایط آبی‌پوشان برای کسب عنوان قهرمانی صحبت کرده که در ادامه می‌خوانید:

استقلال این هفته مقابل تراکتور مساوی کرد. عملکرد این تیم در تبریز را چطور دیدید؟

این بازی بسیار سخت بود و بازی در تبریز مقابل هواداران پرشور این تیم اصلا راحت نیست. به خصوص که یک سری تغییرات هم در کادر فنی این تیم انجام شده و انگیزه ویژه‌ای در این بازی داشتند. تراکتور در کنار سپاهان و پرسپولیس یکی از پرمهره‌ترین تیم‌های ایران است و با این نفرات هم باید نتایج بهتری می‌گرفت. یک سری مسائلی پیش آمد که نتوانست نتیجه بگیرد و از نظر مهره تیم خوبی است. پیش‌بینی می‌شد این بازی برای استقلال سخت شود و با توجه به شرایط جدول بسیار سخت بود. من معتقدم یک امتیاز با توجه به شرایط تبریز خوب بود. در بازی‌های آخر هم بازی زیبا و تماشاگرپسند خیلی مهم نیست و فقط باید نتیجه بگیری تا در کورس قهرمانی عقب نیفتی. بازی دیروز خیلی حساس بود و من قبل از بازی هم گفتم امیدوارم داوران در این شرایط حساس طوری عمل کنند که در حق تیمی اجحاف نشود ولی باز هم پنالتی استقلال سوخت و داور نگرفت. با این پنالتی استقلال می‌توانست برنده شود و داوری ضعیف بود که ما دیگر نمی‌دانیم باید به کجا شکایت کنیم. این یک امتیاز با توجه به تساوی پرسپولیس خیلی ارزشمند بود.

بعد از بازی هم علی خطیر برکنار شد. نظر شما درباره این تصمیم چیست؟

این خبر از قهرمانی هم مهم‌تر بود. ایشان با توجه به کارنامه‌ای که داشت و حواشی که به وجود آمد نتوانست عملکرد خوبی داشته باشد. در نقل‌وانتقالات هم تیم تقویت نشد و شرایط سختی بود. در همین بازی با تراکتور هم اگر تیم تقویت شده بود، دست نکونام روی نیمکت خالی بود. در تراکتور یک بازیکن از زمین خارج می‌شد و جانشین بهتری وارد می‌شد و خیلی با استقلال فرق داشتند. خطیر یکی از ضعیف‌ترین مدیران استقلال بود که نتوانست کارایی خوبی داشته باشد. با رفتن خطیر، به نظرم نکونام و بازیکنان به آرامش رسیدند. البته باید یک سری افراد دیگر هم خارج شوند تا انشالله یک مدیرعامل جدید بیاید که صداقت و کارایی داشته باشد و هواداران او را قبول داشته باشند. این اتفاق بسیار خوب بود و ما و هواداران هم خوشحال شدیم. باید زودتر این اتفاق می‌افتاد.

جواد نکونام هم در مصاحبه‌ای که کرد رضایت خود را نشان داد.

باید هم راضی باشد. از اول فصل مدیران باشگاه بازیکن که نگرفتند، درگیر بودند، حاشیه درست می‌کردند، احترامی قائل نبودند و خبرها درز می‌کرد و از او حمایت می‌کردند. خیلی چوب لای چرخ تیم و نکونام گذاشتند. مدیری که تیمش را دوست نداشته باشد، چه فایده‌ای دارد؟ هواداران هم از این وضعیت ناراحت بودند و به نظرم همه به جز دوستان ایشان خوشحال شدند. ما از اول حرف‌مان را زدیم و شفاف بودیم. فکر کنم جواد نکونام با این خبر یکی از بهترین شب‌های زندگی‌اش را سپری کرد.

با توجه به شرایط جدول به نظرتان استقلال می‌تواند قهرمان شود؟

به دور از تعصبی که به استقلال دارم، به نظرم استقلال بیشتر از بقیه تیم‌ها لیاقت قهرمانی دارد. این 5 بازی هم هرکدام یک فینال است. حتی یک درصد هم استقلال قهرمان نشود، کار نکونام و بازیکنان ارزشمند بوده و باید مجسمه آن‌ها را ساخت. آن‌ها از هر نظر امسال خیلی اذیت شدند. به نظرم قهرمان واقعی این‌ها هستند و هواداران از نکونام و تیمش راضی هستند و ممنون او هستیم و حضورش برای سال بعد هم مورد تایید است تا تیمی قوی را آماده کند.

این روزها بحث تغییر نام استقلال پس از مالکیت هلدینگ خلیج فارس هم جدی شده است. موافق این اتفاق هستید؟

ما به خلیج فارس متعصب هستیم ولی من خودم مخالفم این تصمیم هستم. نام استقلال باید باشد و مردم به آن عادت کرده‌اند و خاطرات زیادی با آن دارند. من مخالف هستم و امیدوارم پسوند و پیشوندی نگذارند. مدیران هلدینگ خلیج فارس هم مالک هستند و امیدوارم موفق باشند ولی به نظرم اگر اسم استقلال همین بماند، هواداران خوشحال‌تر هستند.

چند گمانه  درخصوص مدیرعامل آینده آبی‌ها 

پس از برکناری علی خطیر از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال، حالا همه در انتظار انتخاب رسمی جانشین وی هستند.

«ورزش سه» در این مورد نوشت: مهمترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی‌ها که با امضای سه عضو هیأت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیأت مدیره آبی‌ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی‌ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام‌های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می‌شود.

یکی از این اسامی مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه‌های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی‌ فتح‌الله‌زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش‌های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده‌اند، سبب شده نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود، به‌خصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی‌ترین گزینه‌های مدیریت باشگاه بود، ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آنگونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم‌گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیأت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملاً امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیأت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیأت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

 

نظر شما