به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عزاداری اظهار کرد: سال گذشته در شهرستان مراغه، ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید شده که این میزان ۲ هزار تن معادل ۱۵ درصد، نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: جوجه ریزی برای دوره جدید نیز ۶۲۰ هزار قطعه بوده که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش نشان میدهد.
به گفته معاون فنی جهاد کشاورزی مراغه، این میزان گوشت مرغ در ۵۵ واحد مرغداری تولید و روانه بازار شده است.
عزاداری افزود: مرغداران مراغه علاوه بر نیاز شهرستان، بخشی از نیاز شهرهای آذرشهر، عجبشیر، بناب و هشترود و ملکان را تامین میکند.
وی گفت: شهرستان مراغه، سومین قطب تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی است.
نظر شما