شناسهٔ خبر: 65830526 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

یادداشت؛

انتقاد فاضل میبدی از علم الهدی و صدیقی: مردم را به روحانیت بی اعتماد کردید! خدا و پیامبر و مقدسات را به پای سیاست و‌ قدرت قربانی نسازید

آقای علم الهدی! حق دارید از داماد محترم دفاع کنید، اما در خطبه های نماز جمعه تقوا و‌ صداقت و عقلانیت را منظور فرمایید. (امام رضا فرمود: صدیق کل امرء عقله) بدانید که مردم می فهمند. سخنان شما و کارو گفتار امثال آقای صدیقی، با آن گریه هایش و نقل کراماتش، مردم را به روحانیت بی اعتماد کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در یادداشتی نوشت:

 

از آنجا که آقای علم الهدی در شهری و در جایگاهی خطبه می خواند که، جز از صداقت و تقوا عقلانیت نمی توان گفت- مشهد مقدس- ، اگر ایشان چشم واقع بین داشته باشد، لازم است تورم دوره اول دولت روحانی را با تورم در دولت دامادش آقای رییسی، که دوره نخست ریاست جمهوری ایشان است، مقایسه کند.

براساس آمار و مدارک موجود، تورم در دوره نخست آن دولت ( دولت یازدهم) به مرز تک رقمی رسید، و در این دولت تا کنون ۴۷درصدباقی مانده است. شگفت این که آقای علم الهدی در آن زمان که تورم پایینتراز وضع فعلی بود، همواره در خطبه ها به دولت حمله می کرد و در این جا از دولت موجود به خاطر مهار تورم! دفاع می کند. می گوید: امروز در کشور از آثار تحریم اقتصادی آمریکا،مشکلی را حس نمی‌کنیم!!( البته که ایشان حس نمی کند)

آقای علم الهدی! حق دارید از داماد محترم دفاع کنید، اما در خطبه های نماز جمعه تقوا و‌ صداقت و عقلانیت را منظور فرمایید.(امام رضا فرمود: صدیق کل امرء عقله) بدانید که مردم می فهمند. سخنان شما و کارو گفتار امثال آقای صدیقی، با آن گریه هایش و نقل کراماتش، مردم را به روحانیت بی اعتماد کرده است.

جناب علم الهدی!  کنسرت قانونی، ولو درمشهد، حرام نیست، ولی خلاف واقع سخن گفتن و واقعیت را پوشاندن شرعا و‌ عرفا حرام و‌ غیر اخلاقی است. از سویی شما درباره کسانی که در انتخابات شرکت نکردند، به بیانی در مقابل دینداران تلقی کردی که این خود گناه بزرگی است. یعنی نظام جمهوری اسلامی پس از ۴۵ سال ۴۰ درصد مردم را توانسته دیندار بدارد. کاش متوجه لوازم سخنان خود می شدی!

تقاضا این است در این دولت نیز واقعیات را ببیند، بصرف داماد بودن پرده ای جلوی دید شما را نگیرد. حضرت علی (ع) در عدالت و اداره درست حکومت با نزدیکترین یاران و بستگانش ملاحظاتی روا نمی داشت. از قرآن بیاموزید: واذا قلتم فاعدلو و لو کان ذا قربی و بعهدالله اوفوا.

و در آخر، سعی نمایید خدا و پیامبر و مقدسات را به پای سیاست و‌ قدرت قربانی نسازید. که اینها ماندگار نیست. جهان سربسر حکمت و عبرت است/ چرا بهره ما همه غفلت است.

اخبار مرتبط

انتهای پیام

نظر شما