به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم شبیر فیروزیان، سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم با اشاره به آغاز به کار سی و یکمین نمایشگاه قرآن با شعار «میخوانمت» اظهار داشت: هدف این نمایشگاه انتقال مفاهیم قرآنی و دینی توسط ابزار هنر است.
فیروزیان تصریح کرد: در این نمایشگاه محتوای فاخر توسط هنرهای جذاب به مخاطب ارائه خواهد شد تا مفاهیم به روح و جان مخاطب نفوذ کند.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ با اشاره به فعالیت بخش بینالملل در این دوره از نمایشگاه گفت: در بخش بینالملل نمایشگاه قرآن 25 کشور اسلامی و غیر اسلامی حضور دارند که محصولات، هنرها و پژوهشهای هنری خود را ارائه خواهند کرد. این بخش از نمایشگاه از هشتم آغاز به کار خواهد کرد.
او همچنین به فعالیت بخش قرآنی ویژه کودک و نوجوان اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از راهبردیترین مسائل سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی قرآن موضوع کودک و نوجوان و اهمیت انس این قشر از جامعه با جامعه است. به همین منظور برنامههای خاص و جذابی برای کودکان و نوجوانان در جهت مأنوس کردن آنها با قرآن طراحی شده است.
فیروزیان از فعالیت بخش مربوط به زنان و خانواده یاد کرد و ادامه داد: در این دوره به موضوع زن، عفاف و خانواده توجه ویژه شده است و در کنار آن، به مسئله حکومت دینی و قرآنی پرداخت ویژهای شده است.
سرپرست معاونت قرآن و عترت شعار «میخوانمت» را شعاری راهبردی عنوان کرد و اظهار داشت: شعار این دوره همانند دوره سیام انتخاب شده است و ما معتقدیم خواندن و انس مردم با قرآن یک قدرت نرم در جامعه ایجاد میکند؛ همانطور که دلیل اصلی صبر مردم فلسطین انس با قران کریم است.
فیروزیان در پایان خاطرنشان کرد: پویش «حافظ شو» طرحی مربوط به قشر کودک و نوجوان است تا زمینهای برای تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باشد. چنانکه در این طرح در ابتدا به 14 سوره پایانی قرآنکریم پرداخته است و این شروعی برای تحقق جامعه قرآنی خواهد بود.
انتهای پیام/