شناسهٔ خبر: 65781589 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: طرفداری | لینک خبر

از مثلث BBC تا مثلث MSN؛ بهترین مثلث های هجومی تاریخ فوتبال

ʀᴀᴘʜᴀᴇʟ ‌

صاحب‌خبر -

مثلث مخوف دی استفانو، پوشکاش و خنتو در رئال مادرید

 

آلفردو دی استفانو: دی استفانو یکی از بزرگترین بازیکنانی است که تاریخ فوتبال به خود دیده است. بازیکنی که در همه جای زمین حاضر بود. شوت، پاس، دریبل، بازی سازی، گلزنی، همه و همه در بازی او نمود پیدا می کرد. خودش در مورد خودش می گوید: |یک بازیکن فوتبال باید بتواند در هر نقطه از زمین بازی کند." دی استفانو ماحصلش در رئال 307 گل در 393 بازی بود. او یک نابغه بود كه وقتى كه عامل اصلى 5 قهرمانى پياپى اين تيم در جام باشگاه هاى اروپا شد، اين باشگاه را به پر افتخارترين تيم تاريخ اروپا بدل ساخت. دی استفانو اولین بازیکنی در تاریخ فوتبال است که موفق به دریافت توپ طلای افتخاری از فیفا شده است.

 

فرانس پوشکاش: ستاره سال های دور فوتبال مجارستان و رئال مادرید از گلزن ترین بازیکنان تاریخ فوتبال به شمار می‌رود. پوشکاش در قیاس با فوتبالیست های حرفه ای، اندام چندان مناسبی نداشت. او قدی کوتاه داشت و چاق به نظر می‌رسید. در زدن ضربات هوایی و سر بسیار ضعیف بود ولی شوت‌های سرکش و مهارنشدنی او با پای چپ، باعث به ثمر رسیدن گل های بسیار زیادی شده است. پوشکاش از لحاظ جای گیری در زمین و شامه گلزنی جزو برترین مهاجمانی است که تاریخ فوتبال به خود دیده است. این بازیکن فوق العاده مجار در30سالگی به رئال مادرید پیوست. اما با وجود سن بالا طی 262 بازی، 242 گل برای لوس بلانکوس به ثمر رساند و سه قهرمانی اروپا را با این تیم کسب کرد. پوشکاش طی سال های 1958 تا 1966 برای رئال به میدان رفت.

 

فرانسیسکو خنتو: خنتو با 6 قهرمانی اروپا و کسب 12 لالیگا، جزو اسطوره های جاودان تاریخچه با عظمت لوس بلانکوس محسوب می شود. خنتو بازیکنی بسیار مسلط به توپ بود. از خصوصیات معروف پاکو خنتو، سرعت خارق العاده این بازیکن بود. دی استفانو بعد ها در توصیف سرعت خنتو می گفت: "گاهی خنتو، بعد از استارت های معروفش، مجبور بود مدت زیادی با توپ بازی کند تا بقیه هم تیمی هایش به او برسند." خنتو بین سال های 1953 تا1971 برای رئال بازی کرد و در 428 بازی 128گل برای این تیم به ثمر رساند.

 

افتخارات: این سه بازیکن روی هم 677 گل در 1083بازی برای رئال مادرید به ثمر رساندند. درواقع با حضور این مثلث، هیچ تیمی توان مقابله با رئال را نداشت و این رئال بود که بهترین استفاده را از این نسل طلایی کرد و به تمامی افتخارات ممکن در آن سال ها دست یافت. خنتو با رئال 6 بار قهرمان اروپا شد و در 18 سال حضورش در برنابئو 8 بار در فینال جام باشگاه های اروپا بازی کرد. آلفردو دی استفانو هم 5 بار قهرمانی اروپا را به دست آورد و پوشکاشی که در 30 سالگی به این تیم پیوسته بود موفق به کسب سه لیگ قهرمانان اروپا شد. این مثلث به عنوان مخوف ترین و پر افتخارترین مثلث هجومی تاریخ فوتبال شناخته می‌شود.

 

 

 

 

مثلث مخوف پلاتينى، بونیک و روسى در یوونتوس

 

پلاتینی: این هافبک بزرگ فرانسوی در سال 1982 به یوونتوس پیوست. او پنج سال در این تیم بازی کرد و توانست تاثیری خارق العاده روی ریتم بازی و موفقیت های این تیم بگذارد. تاثیر او به حدی بود که یوونتوس را به فینال های متوالی می رساند و به تورینی ها اعتبار و ارزش اروپایی می بخشید. در بزرگی او همین بس که به عنوان یک هافبک تهاجمی توانست سه بار متوالی آقای گل سری A شود. پلاتینی همچنان برنده سه توپ طلای متوالی فیفا است که در نوع خود آماری خارق العاده برای یک هافبک محسوب می شود.

 

بونیک: او نفر سوم توپ طلای 1982 است و یکی از بهترین بازیکنان دهه 80 میلادی به شمار می آید. بونیک مهره ای بسیار کلیدی در نسل طلایی تیم یوونتوس و قهرمانی های این تیم محسوب می شود. شاخصه اصلی این بازیکن تکنیک منحصر به فرد، قدرت بدنی بالا، سرعت و شوت های سنگین بود. این لهستانی خوش استایل، در 81 بازی موفق به زدن 14 گل برای این تیم شد.  

 

پائولو روسی: روسی کار خود را از باشگاه یوونتوس در سال 1972 آغاز کرد اما برای کسب تجربه بیشتر به تیم ویچنزا رفت و به عنوان بهترین گلزن سری ب به این تیم کمک کرد تا به سری آ ایتالیا صعود کند. او برای تیم های کومو و پروجا بازی کرد و در سال 1981 به عنوان گران ترین بازیکن جهان به یوونتوس بازگشت و عنوان برترین گلزن سری آ را کسب کرد. روسی یک مهاجم مرکزی با خصوصیات شوت زنی دقیق و مهارت فینیشینگ بالا و سریع بود. او در سال 1982 با زدن 24 گل و فقط یک گل کمتر زده نسبت به آقای گل سری آ، دوم شد اما به کمک شش گل زده در جام جهانی توانست در آن سال کفش طلای اروپا و همچنین توپ طلا را تصاحب کند.

 

افتخارات: مثلث رویایی بانوی پیر در دهه هشتاد توانست یکی از باشکوه ترین دوران تاریخ این باشگاه را رقم بزند. مثلثی که به رهبری پلاتینی توانست در ظرف مدت سه سال  موفق به كسب دو اسكودتو، يک كوپا ايتاليا، يک ليگ قهرمانان اروپا، يك جام يوفا و يک برندگان جام اروپا شود.

 

 

 

مثلث مخوف مسی، رونالدینیو و اتوئو در بارسلونا

 

ساموئل اتوئو: مهاجم خوش چهره و سیاه پوست کامرونی باشگاه بارسلونا، بدون هیچ شکی یکی از موثرترین بازیکنان تاریخ این باشگاه به شمار می رود. اتوئو یک مهاجم بسیارخطرناک، گلزن و بازیکنی بسیار سریع و با تکنیک بود و از کوچکترین فرصت ها نهایت استفاده را می برد. این بازیکن بین سال های 2004 تا 2009 در بارسلونا به بازی پرداخت. اتوئو در مجموع دو بار لیگ قهرمانان اروپا در سال های 2006 و 2009، سه بار لالیگا، یک بار جام حذفی و دو بار سوپر جام باشگاه های اسپانیا را به دست آورد و در 145 بازی لالیگا 108 گل را  برای بارسا به ثمر رساند.

 

لیونل مسی: فاتح هشت توپ طلا و بهترین گلزن تاریخ بارسلونا، یکی از برجسته ترین فوتبالیست هایی است که تاریخ این رشته ورزشی به خود دیده است. بازیکنی بسیار باهوش با دیدی بسیار وسیع که جزو نوابغ عصر جدید است. مسی سهم بسیار زیادی در افتخارات کسب شده بارسا در سالیان اخیر را دارد و بدون هیچ شکی، از لحاظ کیفیت فنی بهترین بازیکنی است که در تاریخ این باشگاه توپ زده است. این فوق ستاره آرژانتینی از سال 2003، و از رده های پایه بارسلونا در این تیم رشد کرده است. مسی در 637 بازی برای بارسلونا موفق به زدن 552 گل و دادن 239 پاس گل شده است که در نوع خود یک رکورد عجیب و خیره کننده محسوب می شود.

 

رونالدینیو: او یک نابغه تکرارنشدنی در فوتبال است، بازیکنی که هر بار پا به توپ شدنش یک جادو بود و با حرکات زیبا و کم نقصش هوادارن را میخکوب می کرد. ازخصوصیات بارز این بازیکن می توان به قدرت دریبلینگ بالا، حمل توپ عالی و ضربات تک ضرب و فوق العاده اش اشاره کرد. جادوی رونالدینیو به نوعی الهام بخش بارسلونا در قهرمانی فصل 2005-2004 در لالیگا بود، اولین قهرمانی آن ها از سال 1999 که برای خود او هم توپ طلای آن سال را به ارمغان آورد. سال بعد او حتی بهتر هم بود و نه تنها از عناوینش دفاع کرد، بلکه لیگ قهرمانان اروپا را هم به جمع افتخارات خود افزود. رونالدینیو بین سال های 2003 تا 2008 برای کاتالان ها به میدان رفت و در207 بازی موفق به زدن 94 گل در تمامی رقابت ها برای این تیم شد.

 

 افتخارات: این مثلث به نوعی شروع کننده دوران طلایی بارسلونا در دهه های اخیر است. در واقع این سه بازیکن هر کدامشان از لحاظ کیفیتی از برترین های پست خود در تاریخ محسوب می شوند و بارسلونا این شانس را داشت که هر سه این بازیکنان بزرگ را با هم در ترکیب خود داشته باشد. این مثلث موفق به کسب 2 لالیگا، 1 لیگ قهرمانان و 2 سوپر جام اسپانیا شده است.

 

 

 

 

مثلث مخوف اسنایدر، اتوئو و میلیتو در اینترمیلان

 

 وسلی اسنایدر: او مهره کلیدی تیم ملی هلند و اینتر میلان در سال 2010 است. او بازی سازی خلاق و باهوش در موقعیت شماره 10 است و دارای سرعت و قدرت بدنی بالایی است و توانایی بالایی در پاسکاری دارد. اسنایدر شوت های سنگینی با هر دوپا دارد و متخصص ضربات آزاد پشت محوطه جریمه است. 

اسنایدر در کنار بازیکنانی مانند کامبیاسو مامور تغذیه مهاجمانی مانند اتوئو و میلیتو بود و توانست سه گانه را در سال 2010 به دست آورد و به عنوان بهترین هافبک لیگ قهرمانان شناخته شود که با قهرمانی در جام باشگاه های جهان در همان سال و فتح دوباره اسکودتو در سال بعد همراه بود.

 

ساموئل اتوئو: بارسلونا با معاوضه اتوئو و زلاتان مرتکب اشتباهی بزرگ شد. او به اینتر میلان رفت و در تیم مورینیو در پست هافبک تهاجمی به عنوان بال کناری توپ زد. و این بار سه گانه را در ایتالیا به دست آورد. او برای اینترمیلان 33 گل را در 67 بازی به ثمر رساند و سپس راهی تیم های آنژی روسیه، چلسی، اورتون و سامپدوریا و لیگ ترکیه شد.

 

دیگو میلیتو: دیگو میلیتو مهاجم سابق اینتر از سال 2009 تا 2014 در این تیم حضور داشت، این بازیکن آرژانتینی با پیراهن این تیم موفق به ثمر رساندن 75 گل شده است. او در سال 2009 و پس از اینکه اینتر زلاتان ابراهیموویچ را به بارسلونا فروخت، مورینیو، میلیتو را به عنوان یک جانشین سطح پایین جذب کرد. اما میلیتوی 30 ساله تبدیل به مرد بزرگ مورینیو در نوک پیکان حمله شد. او بیش از زلاتان در خدمت تیم بود و فصل را طوری به پایان برد که زلاتان هرگز موفق به انجام آن نشده است؛ دوبار گلزنی در فینال لیگ قهرمانان اروپا و یک پایان رویایی در پایان فصل.

 

افتخارات: اینتر میلان در حضور این سه بازیکن توانست بهترن فصل تاریخ فوتبالش را سپری کند. این تیم در فصل 2010 هم جام قهرمانان اروپا را برد هم کوپای ایتالیا را و هم برای پنجمین بار پی در پی به قهرمانی سری A  دست یافت. ترکیب خلاقانه این سه مهاجم آن قدر خوب از کار درآمد که میلیتو توانست 30 گل در طول فصل بزند و اینتر با شکست دادن بارسلونا و بایرن مونیخ آماده، قهرمانی اروپا را جشن بگیرد.

 

 

 

مثلث مخوف فان باستن، گولیت و رایکارد در آث میلان

 

رود گولیت: یکی از پر آوازه ترین بازیکنان تاریخ فوتبال طی چهار بازه مختلف در سری آ به میدان رفته است. گولیت از سال 1987، از آیندهوون به میلان آمد و مهمترین افتخارات او کسب 3 عنوان قهرمانی در اسکودتو و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان است. او در حالی به میلان پیوست که هموطن دیگرش یعنی مارکو فان باستن در آن حاضر بود و یک سال بعد دیگر هموطنش فرانک رایکارد به میلان پیوست. حضور این سه بازیکن در کنار هم توانست یکی از بهترین و مخوف ترین مثلث های هجومی تاریخ فوتبال را تشکیل دهد. گولیت در مجموع 117 بار برای میلان به میدان رفت و 35 گل برای این تیم به ثمر رساند.

 

مارکو فان باستن: او در سال 1987 به میلان پیوست و 6 سالی را در این تیم مشغول به بازی بود. قابلیت بازی در اکثر مناطق زمین را داشت و به همین دلیل به تشخیص آریگو ساکی مربی سابق میلانی‌ها، برخلاف بازی‌های آژاکس و تیم ملی هلند، فان‌باستن به جای بازی به عنوان یک هافبک آزاد، تبدیل به مهاجم هدف میلان شد، میلانی که با گل‌های عجیب و خارق‌ العاده این بازیکن، هر جامی را از آن خود می‌کرد. فان باستن در دوران فوتبالش موفق شده 3 بار توپ طلا ببرد و همچنین 3 بار در لیگ ایتالیا و 2 بار هم در لیگ قهرمانان اروپا، قهرمان شود.

 

فرانک رایکارد: او بازیکنی با توانایی های بالای تاکتیکی بود که می توانست در اغلب نقاط زمین بازی کند. فیزیک و قدرت بدنی بالا، رایکارد را به یک بازیکن جنگنده در زمین تبدیل کرده بود، هوش و قدرت بازی خوانی، دید عالی در کنار تکنیک و مهارت کار با توپ از ویژگی های او بود. از مهارت های رایکارد ضربات سر دقیق و ارسال پاس های عمقی بود. رایکارد در دیدار فینال جام باشگاه های اروپا 1990 موفق به گلزنی شد تا دو بار پیاپی در سال های 1989 و 1990 قهرمانی اروپا را به دست آورد که با قهرمانی در سوپرجام اروپا و جام بین قاره ای همراه بود. او حتی یک بار به عنوان برترین بازیکن سری آ انتخاب شد.

 

 افتخارات: این مثلث تهاجمی از اولین خریدهای سیلویو برلوسکونی و از بهترین خریدهای دوره طولانی حضور برلوسکونی در میلان بوده اند. این مثلث هلندی توانست دو بار پیاپی در سال های 1989 و 1990 صاحب عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا شوند. میلان در این دوره همچنین سه بار پیاپی قهرمان اسکودتو شد و رکورد 58 بازی بدون باخت را هم تجربه کرد

 

 

 

 

 

 

مثلث مخوف رونالدو، رونی و توز در منچستر یونایتد 

 

کریستیانو رونالدو: یکی از برترین بازیکنان تاریخ فوتبال، موفق به کسب افتخارت بزرگی در تیم منچستر یونایتد شده است. اوج نمایش رونالدو در منچستر به سال 2008 بر می گردد که او با نمایش های شگفت انگیزش لیگ قهرمانان اروپا و لیگ برتر را برای تیمش به ارمغان آورد. او در فصل ۲۰۱۴_۲۰۱۳ موفق به زدن 42 گل در تمامی رقابت ها شد و با بردن کفش طلای اروپا و توپ طلای فیفا، افتخارات خود را در این تیم تکمیل کرد. رونالدوی منچستر یک بازیکن فانتزی، دریبل زن و یک گلزن قهار بود که با سرعت بی نظیرش هر خط دفاعی را محو و ویران می کرد. رونالدو طی 6 سال حضورش در این تیم موفق به زدن 118 گل شد.

 

وین رونی: آقای گل تاریخ منچستر یونایتد، توانست در این تیم دوران بسیار درخشانی را رقم بزند. بازیکنی که در دوران اوجش با سرعت خوفناک و شوت های اعجاب انگیزش هر خط دفاعی را نابود می کرد. تماشاگران به علت تعصب شدید و انتقالش از بندر لیورپول به منچستر که گویای  روحیه یاغی گری در رونی بود، به او لقب وازا برگرفته شده از گازا لقب یگانه یاغی تاریخ فوتبال انگلیس، پل گاسکوئین، را دادند. رونی مجموعا 5 لیگ برتر را  با منچستر فتح کرد و تنها لیگ قهرمانانی که کسب کرده است به سال 2008 و حضور در کنار مثلث مخوف زمان وقت منچستر بر می گردد. رونی طی 13 سال بازی در اولدترافورد توانست تبدیل به یکی از محبوب ترین کاپیتان های تاریخ این تیم شود. وازا مجموعا 250 گل برای منچستر به ثمر رسانده است.

 

کارلوس توز: پسر صورت زخمی اولدترافورد، طی زمان حضورش در منچستر توانست دوران خوبی را در این تیم رقم بزند. توز یک بازیکن خستگی ناپذیر و بسیار فرصت طلب بود که با هوش بالای خود سخت ترین توپ ها را به گل تبدیل می کرد. در کنار همه این خصوصیات، توز پاسور بسیار خوبی هم به شمار می رفت و از دید بالایی در زمین برخوردار بود. توز به مدت دوسال در تیم منچستر حضور داشت و توانست گل های بسیار خوب و سرنوشت سازی را برای این تیم به ثمر برساند. ضلع سوم مثلث رویایی منچستر در سال 2008 موفق شد لیگ قهرمانان اروپا را به همراه این تیم فتح کند. این آرژانتینی دوست داشتنی در مجموع موفق به زدن 34 گل برای قرمز پوشان شهر منچستر شد.

 

افتخارات: این سه بازیکن روی هم موفق به زدن ۴۰۲ گل برای منچستر یونایتد شده اند. مثلثی که با تکنیک و سرعت کریس رونالدو خط دفاعی حریف را به هم می ریخت و با شم گلزنی بالای رونی و توز  دروازه حریفان را فتح می کرد. منچستر با مثلث رویایی ایش موفق به کسب دو قهرمانی در جام حذفی، دو قهرمانی لیگ برتر،  یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، یک نایب قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یک قهرمانی در جام باشگاه های جهان و یک قهرمانی در جام اتحادیه انگلستان شده است.

 

 

 

 

 

مثلث مخوف گرد مولر، رومنیگه و هونس در بایرن مونیخ

 

گرد مولر: مولر بدون هیچ شکی عجیب ترین مهاجمی است که تاریخ فوتبال به خود دیده است، یک مهاجم ششدانگ و طراز اول که مهار ضرباتش در محوطه جریمه برای دروازه بان ها غیر ممکن بود. او 7 بار به عنوان گلزن برتر بوندس لیگا انتخاب شد. همچنین از فصل 1965-1964 تا فصل 1978-1977 همواره برترین گلزن بایرن مونیخ بود. در فصل 72-71 برای این تیم 40 گل زد که تاکنون کسی به این رکورد نرسیده است. به این افتخارات باید قهرمانی در جام برندگان جام اروپا و جام باشگاه‌های جهان را افزود. همچنین در سال 1970به عنوان اولین آلمانی جایزه مرد سال اروپا را به خود اختصاص داد.

 

رومنیگه: رومنیگه برنده توپ طلای اروپا در سال های 1981و 1982 است. او کار خود را در بوندسلیگا از تیم بایرن مونیخ در سال 1974 آغاز کرد و خیلی سریع با بازیکنان بزرگ تیم خود را تطبیق داد و در کنار برایتنر زوج بسیار موفقی را ساخت. رومنیگه در دو قهرمانی بایرن مونیخ در جام باشگاه های اروپا در سال های 1975و 1976 و جام بین قاره ای 1976 شرکت داشت. او علاوه بر این، دو قهرمانی در بوندسلیگا و جام حذفی را نیز با این تیم کسب کرد. او 162 گل را در 310 بازی بوندسلیگا برای بایرن مونیخ به ثمر رساند و از اسطوره های بزرگ این باشگاه محسوب می شود.

 

اولی هونس: اولی هونس ‌در سال‌های 1970 تا 1979 برای سرخ‌پوشان مونیخی به بازی پرداخت و تمام افتخارات در رده باشگاهی را بدست آورده است. هونس 239 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده است و به عنوان یک مهاجم موفق، 86 گل زد و البته در کنار قهرمانی‌ در بوندس‌لیگا در سه قهرمانی اروپا نیز سهم داشت. او در کنار مولر و رومنیگه توانست یکی از پرافتخارین و مهارنشدنی ترین مثلث های تاریخ فوتبال را تشکیل دهد.

 

افتخارات: حضور این مثلث، کمک بزرگی به بایرن برای فتح جام های قهرمانی بود. آن ها با رهبری گرد مولر توانستند، 4 قهرمانی آلمان، 4 قهرمانی جام حذفی آلمان و 3 قهرمانی اروپا را به دست آورده بیاورند تا نامشان برای همیشه در این باشگاه بزرگ ماندگار شود. مثلثی مهار نشدنی که شاید تا ابد باواریایی نظیرشان را در آینده نبیند.

 

 

 

 

مثلث مخوف بنزما، بیل و رونالدو در رئال مادرید 

 

کریستیانو رونالدو: بهترین گلزن تاریخ رئال مادرید 9 سال باشکوه را در این تیم گذراند. او به غیر از تاریخ سازی با مثلث رونی و توز، در رئال مادرید هم با گرت بیل و کریم بنزما به تاریخ سازی اش ادامه داد و در این بین موفق به کسب 4 توپ طلای دیگر و 3 کفش طلا شد. رونالدو اکنون ۳۹ ساله است. اما از نظر آمادگی ذهنی و روانی بی نظیر است وبه هیچ‌ وجه تحت تاثیر رسانه ها و منتقدین درهنگام افت اش قرار نمی گیرد. اکنون کمتر بازیکنی در بالاترین سطح فوتبال جهان را با چنین خصلتی سراغ داریم. حس جاه طلبی و مبارزه جویی او عملا از این بازیکن یک الگو ساخته است. رونالدو با قهرمانی این فصل در اروپا توانست پنجمین لیگ قهرمانان خود را به ویترین پر افتخار فوتبالی اش اضافه کند. او در دوران حضورش در مادرید، 438 بازی انجام داد و 450 گل، 119 پاس گل و 44 هت تریک به نام خود ثبت کرد.

 

گرت بیل: بیل به عنوان یک فوتبالیست با سرعت فوق العاده، با توانایی بالای عبور از حریف، شوت زنی دقیق با پای چپ و ویژگی‌های فیزیکی استثنایی توصیف می شود. او در سال اولین سال حضورش در رئال مادرید موفق شد، در فینال لیگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ری گل زنی کند او با دو گلش در فینال اروپا در سال 2018 توانست چهارمین قهرمانی خود در لیگ قهرمانان اروپا را در این تیم جشن بگیرد. تنها مشکل بیل در رئال مادرید مصدومیت های فراوان اوست که تقریبا جلوی درخشش این بازیکن را در دو فصل اخیر گرفته است. با این حال او هنوز هم مهره مهمی به خصوص برای فصل آینده رئال مادرید به حساب می آید.

 

کریم بنزما: بازیکنی که به عنوان یکی از بزرگترین استعداد های جهان از لیون به رئال مادرید پیوسته است و دهمین فصل خود را در تیم سپری خواهد کرد. بنزما مهاجمی مدرن در فوتبال امروزی محسوب می شود و نقش بزرگی را در موفقیت های اخیر این تیم داشته است. به گفته بسیاری از کارشناسان، بنزما بهترین زوجی است که می تواند در کنار رونالدو بازی کند و با فضاهایی که در اختیارش قرار میدهد باعث بالا رفتن راندمان گلزنی تیم می شود. بنزما از سال 2009 به لوس بلانکوس پیوسته است و از بهترین گلزنان تاریخ این باشگاه به حساب می آید.

 

افتخارات: حضور مثلث BBC در کنار هم باعث شکل گیری موفقیت های بسیاری برای این باشگاه شده است. فتح 4 لیگ قهرمانان اروپا در کنار 2 قهرمانی لالیگا و 3 جام باشگاه های جهان از بزرگترین افتخارات این مثلث به حساب می آید. در واقع این مثلث بعد از مثلث رویایی دهه 50 تا 60 به عنوان دومین مثلث پر افتخار و بزرگ مادریدی ها محسوب می شود.

 

 

 

 

مثلث مخوف ریوالدو، رونالدو و رونالدینیو در جام جهانی 2002

 

رونالدو نازاریو: یکی از بهترین نوک های تاریخ که چاشنی تکنیک و تمام کنندگی را به صورت خدادادی در اختیار داشت. جادوگری که بدون هیچ شکی کامل ترین بازیکن تاریخ در پست شماره 9 است و در کنارش مخترع دریبل های خاص و متفاوت هم هست. رونالدو در مجموع ۹۸ بازی ملی برای تیم ملی فوتبال کشورش انجام داده و ۶۲ گل ملی به ثمر رسانده است و دومین گلزن تاریخ فوتبال برزیل محسوب می‌شود. در جام جهانی 2002 رونالدوی مصدوم پس از 2 سال دوری از مسابقات ملی با تلاش و کوشش خود را به کاروان تیم ملی برزیل رساند. او پس از گلزنی برابر تیم های چین ، کاستاریکا ، بلژیک و ترکیه با زدن دو گل در فینال مقابل آلمان  هشت گله شد و کفش طلای جام را از آن خود کرد.

 

ریوالدو: ریوالدو بهترین بازیکن جهان و برنده توپ طلای اروپا در سال 1999 است. بازیکنی بسیار خلاق و باهوش که از برترین هافبک های تاریخ به شمار می آید. از نکات جالب در مورد ریوالدو می توان به شوت های سرکش بدون دور خیز وی اشاره کرد که سبکی منحصر به فرد بود. او چندین سال مداوم در اوج بود که سال 2002 بهترینش بود. در جام جهانی 2002، ریوالدو پس از گلزنی برابر چین در بازی مقابل ترکیه علاوه بر گلزنی با فریب دادن داور باعث اخراج بازیکن حریف شد که باعث شد پس از بازبینی فیلم فیفا او را جریمه نقدی کند. او پس از گلزنی برابر بلژیک در دور دوم، در بازی یک چهارم نهایی نیز گل تساوی را به انگلستان زد و در دیدار پایانی برابر آلمان، روی هر دو گل تیمش تاثیر گذار بود. ریوالدو در این جام بهترین بازیکن برزیل و پس از الیور کان دومین بازیکن جام لقب گرفت.

 

رونالدینیو: شاعر دنیای فوتبال در رده ملی هم توانسته افتخارات بی نظیری را تجربه کند. بازیکنی با دریبلینگ بالا و غیر قابل مهار که نمایش های انفرادی اش در تاریخ فوتبال بی نظیر است. او در فوتبالش کارهای عجیب و غیرعادی زیادی را انجام داده است که اگر بخواهیم یک از آن ها را نام ببریم باید به گل ایستگاهی عجیبش به دیوید سیمن و انگلستان اشاره کنیم. رونالدینیو در جام جهانی 2002 یکی از بهترین بازیکنان جام بود و در کنار ریوالدو و رونالدو مثلث طلایی برزیل را تشکیل داد. مثلثی که در نهایت توانست برزیل را فاتح جهان کند.

 

 

 

مثلث مخوف لیونل مسی، نیمار و لوییز سوارز 

 

لیونل مسی: دومین مثلث مخوفی که با لئو مسی شکل گرفت به MSN مشهور است. بعد از افتخار آفرینی با مثلث رونالدینیو و اتوئو، این بار نوبت سوارز و نیمار بود که در کنار مسی تمامی حریفان را قلع و قمع کنند. در واقع حضور او در کنار هر بازیکنی راندمان تیم را بالا می برد. او تنها بازیکنی درجهان فوتبال است که مدافعین حریف قادر نیستند تصمیماتش را بخوانند و تشخیص دهند که چه موقع شوت می زند و چه زمان دریبل می زند وچه هنگام پاس می دهد. به همین دلیل است که با بالا رفتن سنش  افت فاحشی در بازی اش دیده نمی شود. چون او  بازیکنی است که فوتبال را با فکرش بازی می کند.

 

نیمار جونیور: او در زمان حضورش در بارسلونا با گلزنی و همچنین ساختن موقعیت گل برای هم تیمی هایش عملکرد بسیار موثری برای تیم داشت. نیمار طی چهار سالی که در بارسلونا توپ زد توانست تمامی عناوین باشگاهی از جمله لیگ قهرمانان اروپا را با بلوگرانا فتح کند. روند او در این تیم به حدی مثبت و خوب بود که موفق شد رکورد گلزنی یکی از بزرگترین اسطوره های بارسلونا، یعنی رونالدینیو را با 40 بازی کمتر جابه جا کند. او تنها با 167 بازی به رکورد 94 گل زده رسید و رونالدینیو برای این رکورد نیاز به 207 بازی داشت.

 

لوئیس سوارز: سوارز  مهاجمی است که به علت توانایی بالای او در تمام کنندگی و فرصت طلبی بینظیرش در بازی به او لقب قاتل را داده اند. او بازیکنی است که در ایجاد موقعیت گل تخصص دارد و  همچنین می تواند با پاهای قدرتمندی که دارد به خوبی شوت بزند. او همچنین تکنیک منحصر به فردی دارد و حرکات های مستقیمش به سوی دروازه حریفان زبان زد است. هری ردنپ در مورد او می گوید سوارز می تواند در هر پستی بازی کند، هم می تواند مهاجم تمام کننده باشد و هم به عنوان یک تغذیه کننده مهاجم نوک عمل نماید. سوارز در جولای 2014 به بارسلونا پیوست و در فصل 2014-2013 موفق شد مشترکا با کریستیانو رونالدو کفش طلای اروپا را تصاحب کند.

 

افتخارات: مسی به عنوان هافبک هجومی و وینگ راست، نیمار به عنوان وینگ چپ و سوارز به عنوان یک پست 9 محشر، باعث شکل گیری یکی از قدرتمند ترین خطوط تهاجمی تاریخ فوتبال شدند. شاهکار این مثلث در سال 2015 رخ داد. جایی که این سه بازیکن با جادوی خود بارسلونا را به دومین سه گانه رویایی خود در تاریخ باشگاهشان رساندند. در کنار آن ها این مثلث موفق به کسب 3 لالیگا، یک سوپر جام اسپانیا،1 سوپر جام اروپا و یک جام باشگاه های جهان هم شده است.

 

 

 

نظر شما