شناسهٔ خبر: 65333385 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

«با مهر انتخاب کنید»

شاهدین ویسی

خرم‌آباد- «شاهدین ویسی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

صاحب‌خبر -

استان: لرستان

حوزه انتخابیه: خرم آباد و چگنی

شعار انتخاباتی: با مردم برای مردم

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

شاهدین ویسی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

- کارشناس ارشد مهندسی مکانیک پایه یک نظام مهندسی کارشناس رسمی دادگستری کارشناس رسمی دادگستری مدرس دانشگاه تدوین کننده استاندارد ملی ایران مدیر پروژه سطح یک وزارت مدیریت ده‌ها پروژه......

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

۱. تضاد در عملکرد و رویکرد ۲. عدم آگاهی به وضع موجود و به تبع آن عدم برنامه برای برون رفت از آن ۳. تمامی برنامه‌ها و چشم انداز مملکت بر اساس طرح‌های پنج ساله مصوب می‌شود در حالی که دولت‌ها و مجالس طول عمری چهار ساله دارند، این خلاءها زمانی راهی برای گریز از اجرای برنامه بوده ۴. از بین بردن اعتماد مردم

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

مجلس می‌بایست اشراف اطلاعاتی بر مصوبات و نظارت عالی در سطحی بالاتر بر مجری داشته باشد.

* نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

نماینده باید الگو باشد، باید ساده زیست باشد تا بتواند درک و فهم بیشتری از مشکلات داشت باشد، تمام رفتار و حرکات نمایندگان و نزدیکان آنها زیر ذره بین قرار دارد، خاص بودن نماینده به مسؤلیت آن است خاص بودن نماینده به الگو بودن آن است، یعنی خاص و الگو بودن در ساده زیستن.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهم‌ترین تجلی گاه این همراهی و همکاری چیست؟

بنظر بنده همان طور که برای تشکیل یک مثلث سه ضلع، سه زاویه نیاز است و این سه زاویه و سه ضلع لازم و ملزوم یکدیگرند و وقتی تشکیل مثلث را می‌دهند که طبق شرایط خاص کنار همدیگر باشند سه قوا هم همین این نقش را دارند و تجلی گاه آن هم رضایت مردم بوده که باعث رضایت خدا می‌شود.

*مسئولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند، اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

شعار بنده «با مردم برای مردم» است، نمایندگان با هر رأی مردم مسئولیت و دین بزرگی بر گردنشان می‌افتد، قطعاً در صورت عدم توجه به این مسئولیت و امر مهم صدمات جبران ناپذیری به اعتماد مردم وارد می‌کنند.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

با مردم باشد، برای مردم باشد، صدای مردم باشد و از جنس مردم باش، در زمان زندگی کند. حدود خود را بداند و در حیطه اختیارات و واقعیات حرکت کند.

*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسئولیت دارد، برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخش زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

یک نماینده می‌بایست ملی فکر کند، محلی عمل کند، یعنی در کلیات یا در سطح کلان منافع مملکت را ببیند، در درون کلیات منافع محلی منطقه‌ای خود را استخراج کند.

سوالات استانی:

* قرار گیری لرستان در جمع استان‌های اول تا سوم بیکاری کشور، لزوم کاهش نرخ بیکاری ایجاب می‌کند، لرستان برای کاهش نرخ بیکاری، دارای چه بسترها و زمینه‌هایی است؟

لرستان از لحاظ منابع خدادادی و موقعیت جغرافیایی دارای استعدادهای بالقوه زیادی است که می‌بایست به صورت بالفعل در آید، از لحاظ منابع معدنی نظیر معادن سنگ می‌توان این استان را به قطب سنگ دنیا تبدیل کرد، که در حال حاضر به صورت خام فروشی و محدود این کار انجام می‌شود، در حالی که می‌بایست بستر لازم برای صادرات محصولات نهایی که هم ارزش افزوده بالایی دارد و هم زمینه اشتغال خوبی فراهم می‌کند را مهیا کرد.

در زمینه توریست با توجه به داشتن استعدادی طبیعی مانند آبشارها و… هنوز شناخته شده نیست، در زمینه صنعت بسته بندی، در زمینه زمین‌های کشاورزی، در زمینه منابع آب و آبزیان و ده‌ها مورد دیگر، زمینه برای اشتغال فراهم است، به جای صادرات نیروی کار می‌بایست واردات نیروی کار داشته باشیم.

* برای توسعه زیرساخت‌های آب، راه، برق، گاز، مدرسه و… در برخی روستاهای لرستان به ویژه شهرستان دلفان، چه تدابیر پایداری باید اتخاذ شود؟

مصوبات زیادی برای توسعه و آبادانی در سطح کشور به خصوص مناطق توسعه نیافته وجود دارد، فقط یک عزم کلی و مصمم برای بالفعل کردن این مصوبات وجود نداشته، یا اگر هم اقدامی صورت گرفته به صورت ناقص و گذرا بوده است.

* استان لرستان با بیش از دو هزار پروژه، یکی از رکورد داران در زمینه پروژه‌های نیمه تمام است، عمده ترین دلیل تلمبار شدن این پروژه‌ها چیست و چه باید کرد؟

متأسفانه به دلیل عدم تأمین منابع مالی مشخص مالی برای پروژه‌ها و عدم مطالعه دقیق و علمی، شاهد عدم اجرای پروژه در زمان معین و مفید پروژه بوده‌ایم، تورم سالانه ۲۰ تا ۵۰ درصد باعث کسری بودجه در هر سال نسبت به سال ماقبل شده، به طوری که هر سال نسبت به سال قبل اجرای پروژه‌ها را غی رممکن تر کرده است.

نظر شما