به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران؛ در جمع خانواده ایثارگران دانشگاه تهران افزود: اگر روحیات و رفتارهای ایثارگرانه فقط در بخشی از رفتارهای بوروکراتیک ما جاری و ساری شود، ۸۰ درصد مسائل و نارضایتیهای ذینفعان سازمانها از نظامهای بوروکراتیک برطرف خواهد شد و خیلی از مشکلات روحی و روانی و فشارهای کاری که در نظامهای سازمانی ما وجود دارد، از بین خواهد رفت. همانگونه که انسانهای ایثارگر به درجهای از تعالی و کمالیافتگی رسیدهاند که میتوان آرامش را در آنها بخوبی حس کرد.
استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران با اشاره به راهنمایی یک رساله دکتری در حوزه ایثار، این مبحث را یک عرصه بسیار عمیق و غنی دانست و خاطرنشان کرد: بهرهمندی از ظرفیت عملی ایثار، مزیت نسبی جامعه ما است و به همین دلیل است که پژوهشگران ایرانی میتوانند با استفاده از این ظرفیت، به استخراج نظریههای بومی در حوزههای مختلف با پیوست موضوع ایثار بپردازند و به جامعه علمی دنیا ارائه نمایند. نظریههای بومی که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز قرار دارد، از طریق همین پدیدهها قابل استخراج است.
وی از ایثارگریهای حیرتآور رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، ایثارگریها برای مقابله با تکفیریها در منطقه و ایثارگریها در محور مقاومت، به عنوان یک پدیده در حال سرایت در دنیا نام برد و گفت: جریانساز اصلی دنیا، پدیده ایثار است و این فقط ویژه ما مسلمانان نیست بلکه همه اندیشمندان جهانی در حوزه مدیریت به این جمعبندی رسیدهاند که اگر یک سازمان میخواهد متمایز و پیشرو شود و در یک لبه رقابتی بتواند از رقبای خود پیشی بگیرد، باید آدمهای ازخودگذشتهای را تربیت کند و این آدمهای ایثارگر در خدمت اهداف سازمان باشند.
نظر شما