«میچ مککانل» رهبر اکثریت سنای آمریکا در موضعگیری از حملات هوایی و دریایی ایالات متحده آمریکا و پنج متحد دیگرش علیه ارتش یمن در جریان تلافی حملات ارتش این کشور به کشتیهای رژیم صهیونیستی و یا مرتبط با این رژیم در دریای سرخ استقبال کرد.
به گزارش «هیل» مک کانل این هفته هشدار داده بود که ایالات متحده آمریکا با بزرگترین تهدید امنیت ملی از زمان فرو ریختن دیوار برلین مواجه است و از «جو بایدن» رئیسجمهور این کشور به این دلیل که برای مقابله با تهاجمات روسیه علیه اوکراین سرعت عمل ندارد، انتقاد کرده بود.
با این حال، مک کانل به عنوان رهبر حزب جمهوریخواه در سنا با اقدام دولت بایدن برای حمله به هواپیماهای بدون سرنشین، موشکی ارتش یمن جهت پاسخ به حملات علیه کشتیهای نیروی دریایی ایالات متحده و کشتیهای تجاری در مسیر دریای سرخ به عنوان یک مسیر حیاتی از منظر تجاری حمایت کرد.
مک کانل در این رابطه عنوان کرده است: از عملیات ایالات متحده و متحدانش علیه تروریستهای حوثی مورد حمایت ایران که مسوول برهمزدن خشونتآمیز تجارت بینالمللی در دریای سرخ و حمله به کشتیهای آمریکایی هستند، استقبال میکنم.
وی همچنین ادعا کرده است که حتی تصمیم بایدن برای به کارگیری نیروهای نظامیاش علیه این گروه های نیابتی ایران دیر هم شده است و این اقدام باید زودتر از اینها انجام میگرفت.
رهبر اکثریت سنای آمریکا همچنین گفته است: امیدوارم این عملیات نشاندهنده تغییری پایدار در رویکرد دولت بایدن در قبال ایران و نمایندگانش باشد و مدعی شده این بهترین شیوه برای ایجاد بازدارندگی و تغییر محاسبات ایران است.
این سناتور جمهوریخواه همچنین گفته است: ایالات متحده آمریکا و متحدانش نباید جایی برای شک و تردید باقیبگذارند چرا که روزهای تهاجم بدون پاسخ تروریستها به پایان رسیده است.
حمایت مک کانل از اقدامات نظامی جو بایدن در خاورمیانه در حالی صورت میگیرد که وی از هفتههای قبلتر از دولت بایدن خواسته بود تا رویکرد سختگیرانهتری را در قبال شبهنظامیان مورد حمایت ایران و گروهایی که رژیم صهیونیستی و نیروهای آمریکایی در خاورمیانه را تهدید میکنند، اتخاذ کند.
حتی پیشتر در اواسط ماه نوامبر و بار دیگر در دسامبر، اقدام دولت بایدن را به دلیل حذف حوثیها از فهرست تروریسم مورد انتقاد قرار داده و ادعا کرده بود چنین اقداماتی ایران را برای تهاجمات بیشتر جسورتر می سازد.
روز گذشته آمریکا و انگلیس به بیش از ده نقطه از یمن حمله کردند و کشورهایی همچون هلند، کانادا و بحرین نیز از این حملات حمایت کردند.