شناسهٔ خبر: 63990462 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

صفار هرندی:

 پرونده چای دبش از دولت گذشته شروع شد | اختلاس تلقی درستی نیست، فساد رخ داده است

محمدحسین صفار هرندی در دیدار با اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های هرمزگان، با تاکید بر اینکه شروع پرونده «چای دبش» از دولت گذشته بوده است، گفت: در این دولت، تخصیص ارزهایی برای این مجموعه انجام شده، اما اختلاس تلقی درستی نیست، بلکه سوءاستفاده و فساد رخ داده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: باید شهوت خبر اول دادن را از برخی مقامات بگیریم و بدانیم باید هر پرونده فساد و آلودگی را دقیق مورد بررسی قرار داد و سپس درباره آن نظر داد تا تلقی فساد در همه‌جا در جامعه صورت نگیرد.

وی تضعیف حکومت مرکزی را فتنه اصلی دشمن برای تکه پاره کردن کشور دانست و گفت: ما نمونه‌های آن را در دنیا شاهدیم و فتنه‌های اخیر در کشور با همین رویکرد دنبال می‌شد و هر که ایران را دوست دارد، باید برای حفظ ایران نسبت به آینده آن دغدغه داشته باشد.

او ایران را در آستانه جهشی خیره‌کننده دانست و بیان کرد: نباید اجازه دهیم این دست مسائل موجب کندی حرکت این انقلاب و مردم به سمت قله شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه با بیان این مطلب که آهنگ مدیریت کشور تغییر کرده و ظرفیت‌ها در خدمت توسعه کشور قرار گرفته است، با اشاره به اهمیت موضوع انتخابات در سرنوشت و جایگاه کشور، اظهار کرد: انتخابات اهمیت ویژه‌ای برای کشور و آینده مردم دارد و می‌تواند در تعیین نقش و جایگاه بین‌المللی ایران نیز مؤثر باشد.

وی با بیان این‌که ظرفیت رشد مشارکت در کشور وجود دارد، گفت: بخش عمده آن مرتبط با ترمیم سرمایه اجتماعی است که به دلایل مختلف از جمله بدعملی‌ها و اشتباه‌ها و … مورد آسیب قرار گرفته است.

هرندی بیان کرد: ما در جاده‌ای افتاده‌ایم که با شتاب ما را جلو می‌برد و ضروری است تا دلیل پیشرفت خود را به خوبی بدانیم و دنبال آدرس‌های غلط نرویم.

وی با بیان این‌که نشان داده‌ایم که در برابر گروکشی‌های دشمنان کوتاه نمی‌آییم، اظهار کرد: همین ایستادگی سبب شده تا ارتباطات جدیدی را در جهان خلق کنیم، چراکه استغنای کشور در برخی زمینه‌ها به رخ کشیده شده و دشمنان را به کرنش واداشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به افزایش مبنای محاسبه مالیات در سال جدید، افزود: وقتی مبنای مالیات‌گیری را افزایش می‌دهند باید سقف معافیت مالیاتی را نیز افزایش می‌دادند و لذا رفتند و اصلاح کردند.