شناسهٔ خبر: 63353568 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

تقویت همکاری‌های آموزشی، پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بم با دانشگاه آزاد اسلامی

هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم در دیدار با رییس دانشگاه علوم پزشکی بم؛ درباره تقویت همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و حمایت از فعالیت‌های فناورانه و دانش بنیان گفتگو کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا بم، در یک دیدار مهم و موثر، دکتر حمید سرحدی رییس دانشگاه آزاد اسلامی بم، به همراه تیم همراه، با دکتر علی صدیقی رییس دانشگاه علوم پزشکی بم دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار، دکتر سرحدی علاوه بر تبریک انتصاب دکتر علی صدیقی به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی، بر تقویت و همکاریهای آموزشی، پژوهشی تاکید کرد. همچنین، از همکاری در حمایت از فعالیت های فناورانه و دانش بنیان و استفاده از ظرفیت‌های موجود و کمک به راه اندازی رشته پرستاری نیز سخن به میان آورد.

دکتر صدیقی نیز با قدردانی از حضور هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی بم، همکاریهای حوزه های فرهنگی دانشجویی و بهره گیری از ظرفیت های پژوهشی و آزمایشگاهی بین دو دانشگاه را ضروری دانست. او علاوه بر این، درباره رشته پرستاری نیز اظهار کرد که با توجه به کمبود شدید نیروی پرستار در کشور و نیاز به نیروی کار در این رشته، تا آنجایی که در ‏توان داشته باشیم نسبت به راه اندازی این رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کمک خواهیم کرد.‏

این دیدار نشان از تمایل دو دانشگاه برای همکاری در حوزه های مختلف و تقویت روابط بین آنها دارد. این تلاش‌ها در جهت تقویت سطح آموزش و پژوهش در دانشگاه‌ها و بهبود خدمات به دانشجویان و جامعه پزشکی است.

منتظر برگزاری همکاری‌های مفید و مثمرثمر بین این دو دانشگاه هستیم.