شناسهٔ خبر: 60502993 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی؛

جبلی: کاش پول داشتیم و نیاز به پیام های بازرگانی نداشتیم / انفعال صدا و سیما در اغتشاشات اخیر را قبول ندارم/ پرس تی وی باعث بحث و جدل جدی در پارلمان انگلیس شد + فیلم

رئیس رسانه ملی در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) گفت: انفعال صدا و سیما در اغتشاشات اخیر را قبول ندارم؛ ولی مسئله ضعف در روایت گری اولی را قبول دارم. به صدا و سیما حق بدهید که در خنثی سازی نقشه دشمنان در جنگ ترکیبی نقش ایفا کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید جلیلی؛ روز دهم خردادماه، پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیما، در نشست مطالبه‌گری و پرسش و پاسخ دانشجویی که به میزبانی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، شرکت کرد.

در ابتدای این نشست تعدادی از دانشجویان به طرح پرسش و انتقاد از عملکرد رسانه ملی پرداختند، با این مضمون که چه اقداماتی در جهت ایجاد تحول در این سازمان انجام شده، چرا شاهد سقوط مخاطبان هستیم و اینکه نظارت بر محتوای تولیدی از جمله تبلیغات، فیلم و سریال‌ها در چه سطحی قرار دارد؟ که جبلی پاسخ داد: متاسفانه تا اطلاع ثانوی همچنان منبع جبران هزینه‌های رسانه ملی، پخش آگهی بازرگانی است. کاش پول داشتیم و نیاز به پیام های بازرگانی نداشتیم.

<div id="video-display-embed-code_1978549" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1078621/1978549?width=400&height=300"></script></div>


وی با بیان اینکه با ۲۵۰ عدد مجوز تولید فیلم و سریال خانگی از دولت قبل مواجه هستیم و چطور باید آن را تنظیم گری کنیم؟! گفت: ما مواجه هستیم با تولیدات بسیار سنگین ۳۰ و ۴۰ میلیاردی که مجوز آن را ما نداده‌ایم و دولت قبلی صادر کرده است و ما تنظیم‌گر شده‌ایم.


نقش صدا و سیما در اغتشاشات اخیر چه بود؟
رئیس صدا و سیما درپاسخ به پرسش دانشجویان در خصوص اغتشاشات اخیر توضیح داد: ما سه روز خواهش کردیم که فیلم صحنه فوت مهسا امینی را بدهید تا پخش کنیم و ثابت کنیم ضرب و شتمی نبوده. فیلم فوت مهسا امینی پس از سه روز خواهش و درخواست و التماس دستمان رسید. وی گفت: علت عدم همراهی مردم با فتنه سال گذشته چه بود؟ صدا و سیما یک مقدار هم در این مساله نقش نداشت؟ انفعال صدا و سیما در اغتشاشات اخیر را قبول ندارم، ولی مساله ضعف در روایت گری اولی را قبول دارم. یک ذره شما دانشجویان به صدا و سیما حق بدهید که در خنثی سازی نقشه دشمنان در جنگ ترکیبی نقش ایفا کرد. در یکی دور روز اول در اغتشاشات اخیر، روایت گری اول از دست مان خارج شد.

<div id="video-display-embed-code_1978550" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1078621/1978550?width=400&height=300"></script></div>



مردم نمی‌خواهند قیافه آن سلبریتی که به مردم خود پشت کرده است را ببینند

جبلی در خصوص سیاست مواجهه با سلبریتی ها توضیح داد: در اغتشاشات اخیر تصویر دروغین برای بخش اعظمی از بازیگران و سلبریتی‌ها ساخته بودند که کار نظام فردا تمام است. یک کارگردان می‌گفت سر فیلمبرداری رفتم، بازیگران گفتند اجازه بدهید دو سکانس بگیریم یکی با حجاب و دومی بی حجاب که اگر نظام سقوط کرد مشکلی پیش نیابد. سلبریتی واژه مطلقا منفی نیست. برخی سلبریتی‌ها رابطه خود را با فرهنگ و تاریخ ایران قطع کرده اند ما هم باید رابطه خودمان را با آن‌ها قطع کنیم. برخی سلبریتی‌ها به دلیل فشار‌های سنگین علی رغم میلی باطنی محبور شدند که یک حرف بزنند؛ ما در را روی آن‌ها نبستیم. درِ صدا و سیما روی کسی به مردم و فرهنگ کشور احترام می‌گذارد باز است. کسی که خودش همچنان در عالم هپروت و اوهام است ما دنبالش نمی‌رویم بگذارید در اوهام خودش باقی بماند.

<div id="video-display-embed-code_1978551" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1078621/1978551?width=400&height=300"></script></div>


شرعا اجازه قبیله گرایی در صدا و سیما را نمی‌دهم
رئیس صدا و سیما به شائبه قبیله گرایی در صدا و سیما پاسخ داد: این‌هایی که شما به آن می‌گویید قبیله گرایی خودش یعنی اتفاقاتی در صدا و سیما افتاده و کار‌های جدیدی شروع شده! قبیله گرایی یعنی در را قفل کنیم نگذاریم کسی وارد شود. قطعا کار‌های خوبی انجام شده است که آنقدر دشمن را عصبانی کرده که بنده و تعدادی از خبرنگاران مارا تحریم کرده اند. اگر کار قوی‌ای بوده باشه که میدان ندادیم حتما ضعف از ما بوده، به تمام افرادی که پایبند به ارزش‌ها هستند باید میدان داده بشود.


 جبلی در بخش دیگری از سخنرانی خود با عنوان مسئله زیان ده بودن سازمان صدا و سیما از دیدگاه بودجه‌ای توضیح داد: تا امروز بیش از ۵۰۰ مدیریت در اصلاحات ساختاری سازمان حذف شده‌اند. ۵۰۰ مدیریت یعنی ۵۰۰ مدیر، ۵۰۰ ماشین، ۵۰۰ منشی و ۵۰۰ دفتر.

<div id="video-display-embed-code_1978552" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1078621/1978552?width=400&height=300"></script></div>


پرس تی وی باعث بحث و جدل جدی در پارلمان انگلیس شد!
جبلی در پاسخ یکی از دانشجویان که مدعی بی خاصیت بودن برنامه‌های برون مرزی صدا و سیما بود: یکی از برنامه‌های شبکه پرس تی وی باعث بحث و جدل جدی در پارلمان انگلیس شد. برنامه «PALESTINE DECLASSIFIED» شبکه پرس تی وی همانند «تیک تاک» که در کنگره آمریکا مورد بررسی قرار گرفت در مجلس عوام انگلستان بررسی شد. انگلیسی‌ها گفتند شبکه پرس تی وی که ما سالهاست اجازه ندادیم بر روی ماهواره باشد و از روی شبکه کابلی آن را حذف کردیم و در فضای مجازی اجازه فعالیت به آن ندادیم چگونه توانسته است آنقدر مخاطب نخبه انگلیسی جذب کند. بودجه یک سال شبکه الجزیره یک میلیارد دلار است، ولی بودجه سالانه تمامی شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما هشت میلیون دلار است، اما همین شبکه‌های ما توانسته اند مخاطبان خود را حتی در شبکه‌های اجتماعی پیدا کند. حساب فیس بوک شبکه پرس تی وی ما تا کنون بیش از بیست بار مسدود شده است. اگر تاثیر گذار نبودند که این اتفاقات نمی‌افتاد.

نظر شما