شناسهٔ خبر: 6004251 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: خانه ملت | لینک خبر

اعضای گروه دوستی پارلمان ایرانی و فلسطین در تحلیل رویکرد جدید واتیکان مطرح کردند:

هویت جدید کلیسای کاتولیک مقابل رژیم صهیونیستی

تل‌آویو به شدت از به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطینی توسط واتیکان انتقاد کرده‌است،اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین اگرچه این اقدام را دیرهنگام می‌دانند اما آن را قابل تمجید دانستند که هویت جدیدی برای کلیسای کاتولیک در مقابل رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کند

صاحب‌خبر -

لاله افتخاری در گفت‌ و گو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت ضمن تقدیر و تشکر از واتیکان به دلیل به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطینی توسط پاپ فرانسیس گفت: اقدام واتیکان به عنوان عالی‌ترین نهاد کلیسای کاتولیک می‌تواند برای رژیم صهیونیستی که مدعی حکومت یهودیت است محدودیت‌های زیادی ایجاد کند.

عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و فلسطین در ادامه گفت: با رسمیت یافتن کشور فلسطینی توسط واتیکان انتظار می‌رود که پاپ فرانسیس به عنوان رهبر مسیحیان کاتولیک بیش از گذشته با نمایش استقلال خود از حق مردم مظلوم فلسطینی دفاع کند.سکوت واتیکان در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی به نوعی هویت کلیسای کاتولیک را در طول سالیان گذشته خدشه‌دار کرده‌است و امروز واتیکان این فرصت را یافته‌است تا هویتی جدید برای خود در مقابل رژیم صهیونیستی ایجاد کند.

نماینده مردم تهران،ری،شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: پیگیری جنایات جنگی در دادگاه کیفری بین‌المللی و احراز اقدامات ضد بشری رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل متحد اقداماتی هستند که می‌تواند مانع جنایات جدید تل‌آویو علیه مردم فلسطینی شود. البته متاسفانه لابی‌های صهیونیستی در سازمان ملل دارای نفوذ گسترده‌ای هستند که این موضوع می‌تواند مانع پیگیری‌های بیشتر شود.

اقدام دیرهنگام اما موثر

سیدمرتضی حسینی هم در گفت و گو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت ضمن تاکید بر وجود مستندات تاریخی که مسلمانان را ساکنان اصلی فلسطین و سرزمین اشغالی قلمداد می‌کنند ، گفت: اهمال جامعه جهانی در مواجهه با جنایات جنگی رژیم صهیونیستی به عنوان حکومت اشغالگر به عنوان یک رسوایی برای کشورهایی که سکوت کردند در تاریخ ثبت خواهد شد.

عضو گروه دوست پارلمانی ایران و فلسطین گفت: اقدام واتیکان در به رسمیت شناختن کشور فلسطینی حداقل کاری است که صورت گرفته است و انتظارات بیشتری از عالی‌ترین نهاد کلیسای کاتولیک در انتقاد به موج افسارگسیخته  جنایات جنگی رژیم صهیونیستی وجود دارد.

وی در ادامه افزود: اسلام و مسیحیت دارای نقاط مشترک فراوانی هستند ولی رژیم صهیونیستی که با جعل دین یهود ایجاد شده است علاوه بر مسلمین برای مسیحیان نیز یک تهدید بزرگ محسوب می‌شود. متاسفانه جنایات اسرائیل تاکنون آنچنان که باید از سوی کلیسای کاتولیک جدی گرفته نشده است.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: تروریست‌های تکفیری داعش که در گوشه و کنار جهان اقدام به جنایت می‌زنند در واقع فرزندان رژیم صهیونیستی هستند. اسرائیل همانند داعش که در گوشه و کنار جهان مسلمانان و مسیحیان را سلاخی می کند ، مردم دیگر کشورها را مورد تهدید و ارعاب قرار خواهد داد.

وی با بیان این که بنیان‌های فکری داعش در صهیونیسم ریشه دارد ، گفت: بی اعتنایی واتیکان به اقدامات ضدبشری اسرائیل در نهایت کلیسای کاتولیک را در جایگاه شریک جرم اسرائیل قرار می‌دهد. خوشبختانه اقدام واتیکان در به رسمیت شناختن کشور فلسطینی اقدام موثری است که در نهایت می‌تواند به نفع مسیحیان کاتولیک جهان تمام شود.  

تل‌آویو نگران افزایش حمایت‌ها از کشور فلسطینی

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت، دو سال بعد از شناسایی کشور مستقل فلسطین، واتیکان پیمانی تاریخی را برای رسمیت دادن به این تصمیم خود امضا کرده است. تل‌آویو با انتقاد از تصمیم واتیکان،این اقدام را به شدت مورد نکوهش قرار داده‌‌است. تصمیم واتیکان، با استقبال مقام‌های فلسطینی مواجه شده است.

واتیکان در سال ۲۰۱۳ تصمیم به رسمیت شناختن فلسطین را گرفته بود که در ماه مه (اردیبهشت) در آستانه سفر محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی به واتیکان برای ملاقات با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان به صورت رسمی اعلام شد.

افزایش  تعداد کشورهایی که اعلام کرده‌اند فلسطین را به رسمیت می‌شناسند، باعث نگرانی فزاینده رژیم صهیونیستی شده است. چند ماه پیش، پارلمان فرانسه نیز با اکثریت آرا به شناسایی فلسطین به عنوان یک کشور مستقل رای داد. هرچند این رای‌گیری جنبه نمادین داشت و نتیجه آن برای دولت فرانسه الزام‌آور نیست.

پیش از آن پارلمان‌های بریتانیا، ایرلند و اسپانیا در اقدامی مشابه و نمادین از دولت‌هایشان خواسته بودند که کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند.دولت سوئد هم اواخر ماه اکتبر سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت می‌شناسد.تاکنون، بیش از 140 کشور جهان فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند.

پایان پیام/

نظر شما