شناسهٔ خبر: 58546554 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رئیس قوه قضائیه و مسئولان دستگاه قضا با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند

شهرری - ایرنا - حجت الاسلام غلامحسین اژه ای رئیس قوه قضائیه و قضات کشور امروز/ پنجشنبه/ با حضور در مرقد امام خمینی (ره) با آرمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از خبرگزاری میزان، حجت الاسلام غلامحسین اژه ای به همراه مسئولان دستگاه قضا در دومین روز از دهه مبارک فجر با حضور در مرقد امام راحل با آرمان های معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند و عهدی دوباره بستند.

شرکت کنندگان در این مراسم با اهدای تاج گل، قرائت فاتحه و زیارت نامه به مقام شامخ معمار کبیر انقلاب اسلامی ادای احترام کردند.

رئیس قوه قضاییه در این مراسم گفت: امام بزرگوار نسبت به چند چیز تکیه داشتند؛ اول تعبد نسبت به احکام اسلامی بود، در عمل نشان دادند می‌توان دنیا و آخرت مردم، رفاه، امنیت، صلح، رفاقت و آزادی را برای همگان ایجاد کرد.

وی افزود: امام (ره) دنبال این بودند که صلح، آزادی، استقلال، کرامت، آرامش و تامین دین و دنیای همه را با احکام نورانی اسلام تامین کنند.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: امام (ره) به همه سفارش کردند که باید در این مسیر حرکت کنیم، برای تحقق این امر می‌فرمودند اگر می‌خواهید پیروز شوید وحدت کلمه و وحدت در جامعه داشته باشید. نسبت به وحدت بیش از بسیاری از موارد تکیه داشتند، برای مردم خالصانه و در جهت رضای خدا تلاش کردن؛ تکیه دوم ایشان بود و برای خودشان از این دنیا هیچ چیزی به غیر از خدمت نخواستند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای اظهار داشت: امام (ره) تاکید فراوان بر مردم و به خصوص طبقات کمتر بهره‌مند از مواهب دنیایی داشتند. امام(ره) بر وحدت کلمه و توجه به مردم بسیار تاکید داشتند. امروز هم شیاطین اینها را هدف گرفته‌اند؛ این همه تبلیغات فراوان برای این است که بگویند نظام جمهوری اسلامی ایران کارآمد نیست.

وی ادامه داد: امروز قوه قضاییه باید پناه همه مظلومان باشد. ما باید بدون هیچ تبعیضی ملجا و ماوای هر کسی که تظلم‌خواهی می‌کند، باشیم، باید هر کسی به قوه‌قضاییه مراجعه و تظلم‌خواهی کرد به آن رسیدگی کنیم؛ اینکه از کدام جناح و جریان است نباید برای ما تفاوت داشته باشد.

رئیس دستگاه قضا یادآور شد: قوه‌قضاییه باید تمام تلاش خود را برای کمک به دولتمردان در جهت ایجاد رفاه مردم، تولید، تامین سرمایه گذاری و کمک به فعالین اقتصادی به کار بندد؛ اگر از لحاظ اقتصادی وابسته باشیم ممکن است از لحاظ سیاسی هم به ناچار کوتاه بیاییم؛ اگر احساس کردند که ما نمی‌توانیم عدالت اجتماعی را درست برقرار کنیم و دنبال منافع خودمان هستیم و نه برای مردم، دشمن از همین‌ها بهترین استفاده را می‌کند.

نظر شما