رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه توضیح داد: متأسفانه شاهد هستیم که تحریمهای ظالمانه بر فعالیتهای بشردوستانه هلال احمر تأثیر گذاشته و مانع از انجام بهینه و مؤثر وظایف و تعهدات جمعیت در سطح داخلی و بینالمللی شده است.
به گفته این مقام مسئول؛ از جمله موارد اثر تحریمها میتوان به عدم همکاری بانکها برای انتقال و جابجایی پول، واردات دارو و تجهیزات پزشکی به داخل، عدم امکان خرید و انتقال اقلام و تجهیزات امدادی مثل زندهیابها، عدم امکان خرید بالگرد و تجهیزات مرتبط برای امداد هوایی اشاره کرد.
کولیوند با بیان اینکه تحریمهای ظالمانه و یکجانبه آمریکا بر فعالیتهای بشردوستانه تأثیر منفی میگذارد، توضیح داد: بروز مشکل در زمینه بهروزرسانی ناوگان و تجهیزات امدادی براساس فناوریهای روز، انجام نقل و انتقالات وجوه مالی، عدم امکان دریافت کمکهای نقدی بینالمللی بههنگام و بهموقع در زمان طلایی پس از وقوع سوانح و طولانیشدن فرآیند دریافت آنها، عدم همکاری بسیاری از شرکتهای تولیدکننده اقلام امدادی، بهداشتی و درمانی به منظور تأمین مواد اولیه داروها، تجهیزات پزشکی و تجهیزات فنی مانند قطعات بالگرد از جمله سایر آثار تحریمهای وضع شده آمریکا است که بر روند خدمات رسانی هلال احمر خلل وارد کرده است.
رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه خطابه به حاضران در نشست تاکید کرد: در رابطه با تحریمها باید اقدام جدی و فوری انجام شود، آیندگان ما را قضاوت خواهند کرد. آیا تحریم بیماران پروانهای، دیالیزی و هزاران بیمار صعبالعلاج، اقدامی خداپسندانه است؟ فرزندان ما و تاریخ ما را قضاوت خواهد کرد.
کولیوند درباره اقداماتی که هلال احمر ایران برای مقابله با آثار این تحریمها انجام داده است، گفت: مدافعهگری، رایزنی، هماهنگی و همکاری مستمر با فدراسیون بینالمللی در سطح منطقه منا و ژنو جهت مقابله با آثار تحریمها در زمینه انتقال کمکهای نقدی فدراسیون به جمعیت ایران از جمله این اقدامات بوده است.
نظر شما