عباسزاده در جلسه شورای ترافیک خراسان جنوبی گفت: رئوس برنامههای برنامه جامع کاهش تصادفات محورهای درون شهری استان مبتنی بر راه ایمن، کاربران ایمن، مدیریت ایمنی راه، وسایل نقلیه ایمن، واکنش به تصادفات و بر اساس استانداردهای روز دنیا بوده که قرار است به عنوان سند حمل و نقل درون شهری به تصویب برسد.
به گفته او قرار است این سند پس از تصویب در شورای ترافیک استان اجرایی شود، بنابراین آییننامه اجرایی نیز باید به همراه سند جهت اطلاع به وزارت کشور ارسال شود ضمن آن که این سند پس از تصویب لازمالاجرا بوده و باید جهت اجرا ابلاغ شود.
عباسزاده تصریح کرد: در راستای کارشناسی و نظارت بر انجام این سند با رعایت اسناد بالادستی، دستورالعملها و ضوابط موجود، کمیتهای متشکل از مدیرکل دفتر فنی و مسئولین مربوطه در اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری بیرجند، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان و کارشناسان مرتبط شکل گیرد.
بیشتر بخوانید
معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: در راستای کاهش مرگ و میرهای ناشی از تصادفات درون شهری باید بر اساس این سند حرکت کنیم.
او تأکید کرد: در راستای اجرای این سند لازم است همه شهرداریهای استان کاربر ترافیکی خود را معرفی کنند تا با آموزشهای ارائه شده، ادبیات فنی ما یکسان شود، ضمن آنکه آموزشها باید کاربردی باشد.
عباسزاده گفت: اگر فرهنگ ترافیکی درون شهری ارتقا یابد به طور قطع فرهنگ ترافیکی برونشهری نیز رشد خواهد کرد، بنابراین آموزشهای لازم باید در این زمینه صورت پذیرد.
به گفته معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی تجربیات مدیریت شهری بیرجند در حوزه ترافیکی به عنوان مرکز استان میتواند در خدمت سایر شهرداریهای استان نیز قرار گیرد.
او تأکید کرد: شهرداریهای استان در راستای ارتقای ترافیک شهری پنج اقدام مهم و ضروری را اعلام کنند تا در توزیع اعتبارات سالانه مدنظر قرار گیرد.
عباس زاده تصریح کرد: فرهنگسازی امور ترافیکی باید از مهد کودکها آغاز شود بنابراین در این راستا پیشنهاد شهرداری بیرجند در راستای احیای پارک ترافیک باید عملیاتی شود.
معاون امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: بالابردن استانداردهای ترافیکی در کنار رشد فرهنگ ترافیکی شهروندان موثر خواهد بود.