شناسهٔ خبر: 57604548 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

کاهش ضایعات سیب‌زمینی در همدان به 3 درصد/ احداث 66 سردخانه

اقتصاد ایران: مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ضایعات سیب‌زمینی در همدان از 25 درصد به سه درصد کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حسن محمدی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد:  با ایجاد سردخانه و ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی ضایعات محصولات سیب زمینی از 25 درصد به کمتر از 3 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه همدان به عنوان بارانداز محصولات کشاورزی کشور معرفی شده است افزود: در حال حاضر 92 فقره پروانه بهره‌برداری ساخت سردخانه نگهداری محصولات کشاورزی با ظرفیت 240 تن و اشتغال 924 نفر صادر شده است.

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: شهرستان بهار با 58 فقره و با ظرفیت 148 هزار تن بیشترین سردخانه دارای پروانه بهره‌برداری را در استان دارد.

وی افزود: شهرستان همدان با سه فقره و ظرفیت 3 هزار و 350 تن، ززن با 10 فقره و ظرفیت 41 هزار و 200 تن، نهاوند با چهار فقره و ظرفیت 10 هزار و ۵۰۰ تن، اسدآباد با دو فقره و ظرفیت 4 هزار و 500 تن، کبودراهنگ با دو فقره و ظرفیت 3 هزار و 500 تن، ملایر با یک فقره و ظرفیت 5 هزار تن و درگزین با یک فقره و ظرفیت 1000 تن در رده‌های بعدی قرار دارند.

 محمدی با بیان اینکه در مجموع حدود 1920 هزار میلیارد تومان برای احداث این 92 واحد هزینه شده است تصریح کرد: 66 سردخانه با ظرفیت 268 هزار تن در حال احداث است.

وی با بیان اینکه بیشترین واحدها در شهرستان بهار با 44 فقره و ظرفیت 181 هزار تن در حال احداث است افزود: رزن با 7 فقره و ظرفیت 13 هزار و 500 تن، همدان با 5 فقره و ظرفیت 17 هزار و 500 تن، کبودرآهنگ با 4 فقره و ظرفیت 16 هزار تن، نهاوند با 2 فقره و ظرفیت 19 هزار تن، ملایر با یک فقره و ظرفیت 2 هزار تن، تویسرکان با یک فقره و ظرفیت 3 هزار تن و درگزین با یک فقره و ظرفیت یک‌هزار و 200 تن در رده‌های بعدی قرار دارند.

پایان پیام/ ۳۱۴۰

برچسب‌ها:

نظر شما