به گزارش ایلنا، کنافه (Kanafeh) یک دسر جذاب و خوشمزه عربی است که با رشته های مخصوص به همین اسم تهیه می شود. کنافه که به ترکی کنوفه نیز تلفظ میشود، انواع و اقسام مختلفی دارد و در کشورهای مختلف با رسپی های متفاوتی تهیه می شود. در این بخش طرز تهیه کنافه عربی با رسپی ساده ای را آورده ایم تا در خانه این شیرینی خوشمزه و محبوب را تهیه و در کنار یک فنجان چای نوش جان نمایید.
مواد لازم برای تهیه شربت کنافه لبنانی عربی
مواد لازم |
مقدار |
شکر |
1 پیمانه |
آب |
1 پیمانه |
زعفران دم کرده |
3 قاشق غذاخوری |
عرق بهار نارنج |
نصف پیمانه |
مواد لازم برای تهیه کنافه لبنانی عربی
مواد لازم |
مقدار |
رشته کادایف |
1 بسته |
شیر |
2 لیوان |
کره |
250 گرم |
وانیل |
1 قاشق چایخوری |
مغز گردوی خشک شده |
1 لیوان |
پسته خرد شده |
نصف لیوان |
نشاسته ذرت |
نصف لیوان |
آموزش طرز تهیه کنافه لبنانی عربی
-
ابتدا شربت را تهیه کنید.
-
برای تهیه شربت در قابلمه ای مناسب یک پیمانه آب بریزید و اجازه دهید که به جوش آید.
-
بعد از به جوش آمدن آب به آن شکر بیافزایید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
-
اجازه دهید شربت شما غلیظ شود، سپس به آن عرق بهارنارنج را به همراه زعفران دم کرده اضافه کنید.
-
بعد از مخلوط شدن مواد با یکدیگر قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا شربت شما خنک شود.
-
اکنون به سراغ تهیه شیرینی کنافه بروید، شیر و نشاسته ذرت را در قابلمه ای دیگر بریزید و خوب مخلوط کنید تا نشاسته کاملاً در شیر حل شود و گلوله گلوله نشود.
-
وانیل را به شیر و نشاسته افزوده و قابلمه را روی حرارت بگذارید و مداوم مواد را هم بزنید تا غلظتی مانند فرنی بیابد.
-
رشته های کادایف با دست یا با استفاده از غذاساز به اندازه دلخواه ریز کنید.
-
درون یک تابه کمی کره ریخته و روی حرارت قرار دهید.
-
بعد از ذوب شدن کره، رشته های کادایف را به همراه گردو داخل تابه بریزید.
-
رشته ها و گردو را تا جایی تفت دهید که رشته ها کمی سرخ و طلایی رنگ شوند.
-
بعد از برداشتن تابه از روی حرارت و خنک شدنش، مواد را به دو دسته تقسیم کنید.
-
ظرف مورد نظرتان را آماده کنید.
-
نصف رشته ها را داخل ظرف ریخته و با یک قاشق آن را در ته ظرف فشرده کنید.
-
کرم آماده شده را روی رشته ها بریزید و طوری پخش کنید تا روی آن را بپوشاند.
-
سپس باقی رشته ها را تمیز و مرتب روی کرم پخش کنید.
-
شربت آماده شده خود را کم کم برروی کنافه بریزید تا کاملا جذب مواد شود.
-
شیرینی کنافه را به اندازه مناسب برش دهید و سرو نمایید.
نکات مهم در تهیه کنافه لبنانی عربی
-
رشته های کادایف معمولاً به صورت کارخانه ای در فروشگاه های لوازم قنادی موجود هستند و طرز تهیه خانگی ندارند.
-
نشاسته و شیر را قبل از قرار دادن بر روی حرارت با یکدیگر مخلوط نمایید تا گلوله گلوله نشود.
-
کرم کناف نباید خیلی سفت شود.
-
به جای شربت می توانید از شیر عسلی استفاده کنید.
-
برای لایه میانی از انواع مغزیجات نیز می توانید استفاده کنید.
-
کنافه را می توانید به صورت گرم و سرد شده میل کنید.
-
برای تزئین کنافه از پودر پسته استفاده کنید.
منبع:نمناک
∎
نظر شما