شناسهٔ خبر: 55705720 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

امیر دریادار خواجه امیری:

صنعت دفاعی ایران به مرحله طراحی و تولید رسیده است

معاون هماهنگ‌کننده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با ساخت دو هزار محصول دفاعی جزء ۱۰ کشور دنیا هستیم و صنعت دفاعی ما از مهندسی معکوس به مرحله طراحی و ساخت و تولید رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مهدی خواجه‌امیری در جمع مردم تبریز با اشاره به ساخت انواع پهپاد و موشک بالستیک نقطه زن تا زیردریایی توسط کشورمان اظهار داشت: با ساخت دو هزار محصول دفاعی جزو ۱۰ کشور دنیا هستیم و صنعت دفاعی ما از مهندسی معکوس به مرحله طراحی و ساخت و تولید رسیده است.

وی افزود: در ساخت موشک بالستیک نقطه‌زن تا دو هزار کیلومتر، انواع هواپیماها در بعد صنایع هوایی با سرنشین و بدون سرنشین (از جمله بومی‌سازی و طراحی و ساخت تولید جنگنده کوثر)، جزء معدود کشورهای طراح و تولیدکننده پهپادها هستیم.

امیردریادار خواجه‌امیری ادامه داد: در صنایع دریایی کشتی نظامی و دریایی نیز با ساخت ناوشکن‌ها، ناو جماران و زیردریایی فاتح به دستاوردهای بزرگی رسیده‌ایم.

وی تاکید کرد: در جنگ الکترونیک و نبردهای سایبری پیشرفت‌های زیادی داشتیم و همچنین در الکترواپتیک در جهان مقام‌دار هستیم.

خواجه‌امیری بیان کرد: ما به امکانات امروز قانع نیستیم و تجهیزات دفاعی و نظامی را ارتقا می‌دهیم، زیرا اکنون در جایی قرار داریم که نیازمندی نیروهای مسلح را فراهم کرده‌ایم، ضمن اینکه آمادگی صادرات نیز داریم.

وی اضافه کرد: پنج هزار و ۷۰۰ شرکت خصوصی و ۸۰۰ شرکت دانش بنیان در این راه به ما کمک کرده‌اند که به این واسطه ۸۵ هزار فرصت شغلی در سطح کشور ایجاد شده است.

خواجه‌امیری با بیان اینکه می‌توان صنعت دفاعی را مهم‌ترین و پیشرو ترین صنعت کشور دانست، تشریح کرد: صنایع دفاعی در همه حوزه‌ها از مهندسی معکوس عبور کرده و به طراحی بومی رسیده است و با شعار هسته دانا و شبکه توانا در همه ظرفیت‌های کشور اقدام می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: این پیشرفت‌های اصلی برای دفاع و امنیت کشور است و روز صنعت دفاعی نیز روز قدردانی از پیشتازان این صنعت است که‌ کمک کردند تا کشور در وضعیت خوبی قرار بگیرد، در حالیکه همه این‌ها در تحریم و جنگ اقتصادی رقم خورده است.

وی اضافه کرد: در زمان جنگ تجهیزات آن‌چنانی نداشتیم به طوریکه کشورهای دیگر حتی حاضر نبودند به ما سیم خاردار بدهند، ولی الان به قدری تجهیزات ارتقا یافته که دشمن در حیرت است.

خواجه‌امیری به برخی از پیشرفت‌های دفاعی اشاره کرد و گفت: صنایع زمینی با ساخت انواع تانک مثل کرار که با تانک تی ۹۰ روسیه برابری می‌کند، در تجهیزات زرهی و ساخت موشک‌های کروز به پیشرفت چشمگیری رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین در ساخت کلاس‌های موشک های برد کوتاه متوسط و بلند بالستیک توانایی زیادی کسب کرده‌ایم.

وی با گرامیداشت ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، گفت: این روز را به عزیزانمان در نیروهای مسلح و دانش بنیان‌ها تبریک عرض می‌کنم. ۳۱ مرداد روز تجلیل از صنعت‌گران دفاعی کشور است و هدف از نامگذاری این روز توسط رهبر معظم انقلاب، ایجاد نگاه بومی‌سازی و خودکفایی و قطع وابستگی به خارج است.

خواجه‌امیری بیان کرد: امید است در مقطع دوم گام دوم انقلاب نیز به وظایف خود به خوبی عمل کنیم.

وی با بیان اینکه موقعیت کشور به گونه‌ای است که نقطه طمع دشمن قرار گرفته که می‌توان به هشت سال دفاع مقدس، ترور نخبگان کشور، جنگ‌های نیابتی اشاره کرد، گفت: در هر نوع تهدیدی وزارت دفاع در نوک پیکان بوده است و همانطور که رهبر معظم انقلاب هم تاکید داشتند، وزارت دفاع حساس‌ترین نقطه است.

معاون هماهنگ‌کننده وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ساقط کردن یک فروند پهپاد نورثروپ گرومن آر کیو-۴ گلوبال هاوک آمریکایی در منطقه تنگه هرمز، هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد و هدف قرار دادن مقرهای داعش در سوریه به واسطه تجهیزات وزارت دفاع و به حملات دقیق مقر دشمن در مرز شمالغرب توسط این تجهیزات اشاره کرد و گفت: حال تروریست‌های آمریکایی درک کرده‌اند که ما شعار نمی‌دهیم، بلکه هر حرکت خصمانه با قدرت باورنکردنی و قدرت شدید پاسخ داده می‌شود.

نظر شما