در این رابطه برخی اهالی خبرچین هم نظراتی دادند. اینک برخی نظرات ارسالی کاربران به خبرچین عرض میگردد:
*برخی از خانمها نه تنها نگران دسترسی کودکان خود به محتواهای «بد بد یا سوپر بد» هستند بلکه نگران شوهران خود هم هستند که دائم سر در صحنههای آنچنانی و محتواهای شوهر خراب کن هستند. مثلا بانویی به خبرچین گفت: همین اینترنت و فیلمها و صحنههای آنچنانی و «محتواهای ممنوع» شوهر مرا از راه به در کرده. مثلا آقا چندی پیش یک مصاحبه از ملکه زیبایی سال 2021 دیده بود چنان شیفته ایشون شده بود که به مادرش گفته بود: «کاش این زن من بود»؟ مادرش هم بنده خدا پنهانی به من گفت: مراقب باش که بچهام سر به هوا شده خب این محتواها شوهر خراب کن هم هست..
*چرا آفتاب یزد تیتر زده «عقب نشینی وزیر از دیوار کشی در فضای مجازی» بابا جان! این دیوار کشیها لازمه. درسته که من خودم دوست ندارم محدویتی باشه هر چی و هر محتوای ممنوعهای هم ببینم اما یک سنی از ما گذشته تاثیر بدی روی ما نداره ولی برای بچهها تاثیرات آنچنانی میزاره. بچه من تحت تاثیر یه بازی در فضای مجازی به نام «بازی مرکب» پاک اخلاقش عوض شده. اسم خودش هم گذاشته: «سه بیوک» وقتی هم نصیحتش میکنم میگه: من به هیچ کس اعتماد ندارم. چون شخصیت سه بیوک به کسی اعتماد نمیکند!
* یک روز رفتم اتاق بچهام دیدم تو فضای مجازی برنامهای میدید در مورد «تقویت پیوندهای عاطفی»! زدم تو سرم به زنم گفتم: بیچاره شدیم رفت. زنم گفت چرا؟ گفتم حالا میبینی چرا؟ بعدش بچهام آمد به من و مامانش گفت: شما چرا پیوندهای عاطفی ندارین؟ چراآنقدر با هم سردید؟! چرا... فریاد زدم سرش گفتم بس کن. قربون رسانه ملی خودمون برم که اصلا صبح تا شب بچه مونپاش باشه نگرانی نداریم. پاکه پاکه!
امیر حسین ذاکری
طنزنویس