خبرگزاری آریا- مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفهای مازندران از افتتاح 110 طرح مهارتآموزی همزمان با هفته ملی مهارت در استان مازندران خبر داد.
به گزارش خبرنگار اریادرساری، سیدحسین درویشی در نشست با خبرنگاران به اهمیت آموزشهای مهارتی اشاره کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال در 20 مرکز دولتی و هزار و 459 آموزشگاه آزاد، در مجموع سه میلیون و 348 هزار و 901 نفر ساعت آموزشهای مهارتی را فرا گرفتهاند.
وی افزود: هفته ملی مهارت به منظور توسعه، ترویج و ارتقای فرهنگ مهارتآموزی با ایجاد انگیزه و عزم ملی برای دستیابی به فرصتهای شغلی پایدار و اطلاعرسانی، هدایت و فراگیر کردن هرچه بیشتر آموزشهای مهارتی در سطوح مختلف است.
مدیرکل سازمان آموزش فنیو حرفهای مازندران آموزش دوگانه مهارت و کار، آموزش مشاغل خانگی، تدوین و بازنگری استاندارد آموزشی، تکمیل و تجهیز کارگاههای آموزشی و مهارت آموزشی در محیط کار واقعی را شماری از فعالیتهای آموزشگاههای دولتی عنوان کرد.
درویشی با اشاره به هفته ملی مهارت، افتتاح طرح مهارتآموزی در محیط کار واقعی درسطح استان مازندران، برگزاری مسابقه مهارت آزاد گردشگری، افتتاح طرح مهارت آموزی توسعه آموزشگاههای فنیو حرفهای آزاد، افتتاح طرح مهارتآموزی ویژه آسیبدیدگان اجتماعی را اهم برنامههای این هفته اعلام کرد.
وی افزود: افتتاح طرح مهارتآموزی روستایی در 110 روستای استان، تقدیر از نخبگان مهارتی، برپایی نمایشگاه مهارتی، برگزاری همایشهای مهارتی و برپایی میز خدمت در مصلیهای نماز جمعه شهرهای استان از دیگر برنامههای هفته ملی مهارت است.
درویشی تصریح کرد: زندگی بدون مهارت، فاقد کارایی فرد در جامعه بوده و در جامعه نیاز به این است که جوانان، شاغلان، جویندگان کار و افرادی که در معرض آسیبهای احتماعی قرار دارند به نوعی با توانمندی مهارتی به ایجاد اشتغال و کسب درآمد برسند.
مدیر کل سازمان آموزش فنی و حرفهای مازندران همچنین مهارت، نهضت ملی، فرهنگ سازی و ترویج آموزشهای مهارتی، مهارت، مجلس، دولت و آموزشهای مهارتی دانش بنیان و اشتغالآفرین، مهارت، توسعه بخشی خصوصی، خیرین مهارتی و مشارکتهای عمومی را عناوین روزهای هفته ملی مهارت نام برد.
درویشی در خصوص درخواستها بابت حلقه مفقوده بین فنی وحرفهای و تامین اجتماعی، تاکید کرد: شورای هماهنگی در وزارت کار میتواند این دو سازمان را به یکدیگر متصل کند ما هم به دنبال این موضوع هستیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران افزود : درحال حاضردرحوزه رشتههای جدید همچون آموزشهای زیست فناورانه و گیاهان دارویی، توسعه انرژیهای پنلهای خورشیدی و اینترنت اشیا و غیره مجوزهایی را صادر کردیم.
مدیر کل فنی و حرفه ای مازندران ضمن گلایه ازعدم همکاری دستگاههای اجرایی، گفت: درحال حاضر با حدود 10 درصد از نهادها همکاری داریم که شامل؛ اداره کل صمت، جهادکشاورزی، میراث فرهنگی واصناف هستند ومابقی عملاهمکاری خاصی با این سازمان ندارند
نظر شما