شناسهٔ خبر: 54239402 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایران آنلاین | لینک خبر

مدیر بنادر شرق هرمزگان مطرح کرد ؛

آمادگی بندر تیاب برای جذب سرمایه گذار

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان، کاپوتاژ مواد معدنی، بانکرینگ، واگذاری پورت اپراتوری بندر تیاب، ارائه خدمات فنی مهندسی و توسعه گردشگری را از مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بنادر شرق هرمزگان اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایران آنلاین از  هرمزگان،"حمیدرضا محمدحسینی تختی" با تبیین  فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بنادر شرق هرمزگان اظهار داشت: معرفی ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری، شناسایی و معرفی عوامل موثر بر سرمایه‌گذاری درحوزه گردشگری در بنادر مسافری زیر مجموعه از جمله بندر شهید حقانی و هرمز که نقش تعیین کننده‌ای در این حوزه دارد، تامین منابع مالی توسعه صنعت گردشگری، تبادل دانش تخصصی و بررسی راهکارهای نوین جذب صنعت توریسم با توجه جابجایی بیش از ۳ میلیون مسافر و گردشگر در این بنادر از عمده فعالیت‌های کلیدی در این بخش ها محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه سواحل مکران به لحاظ موقعیت جغرافیایی و راهبردی در اتخاد و جذب بازارهای بین المللی به عنوان توسعه و رشد اقتصاد مبتنی بر دریا به عنوان نقش کلیدی و تعیین کننده‌ای دارد، بیان کرد: بندر جاسک از نظر احداث پایانه نفتی کوه مبارک و نیاز به عملیات راهبری کشتی‌های نفتکش و پشتیبانی و ارائه خدمات فنی به شناورهای سبک و سنگین از جایگاه ممتازی در قلب سواحل مکران برخوردار بوده و مشارکت بخش های دولتی و خصوصی در این زمینه می‌تواند نقش مهمی بر ارتقاء جایگاه این بندر به عنوان توسعه بنادر کوچک و اقتصادی پویا ایفا کند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان در خصوص ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در بندر تیاب نیز گفت: این بندر از جمله بنادر کوچک با بازدهی بالاست که عملیات احداث و تعمیرات اسکله های آن از سال گذشته آغاز و درحال  حاضر مراحل تکمیلی خود را سپری می‌کند.

 وی افزود : با توجه به دسترس بودن زیرساخت‌ها برای احداث انبارهای کالا و جهش در طرح‌های توسعه‌ای، زمینه‌های مناسبی برای واگذاری این بندر با قراردادهایی مانندBOT)  )  به سرمایه گذار را داراست.

محمدحسینی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بندر سیریک که عملیات احداث اسکله چند منظوره شمع و عرشه آن در حال اتمام و بهره‌برداری است با عملکردی افزون بر ۲۲ هزار تن در سال ۱۴۰۰ از فرصت مناسبی برای کاپوتاژ مواد معدنی به سایر جزایر برخوردار است ‌.

نظر شما