به گزارش خبرگزاری فارس از قرچک، مسعود بهرامی مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از معلمان نمونه و برتر شهرستان قرچک که در سالن اجتماعات کانون فرهنگی تربیتی ملائک برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر منطقه دیار ۱۵ خرداد، دیار سرلشکر ستاری، دیار همکار فرهنگی متوفی جعفر کاظمی که در مسائل امور تربیتی زحمات زیادی کشیدند قرار داریم، جا دارد از زحمات همه همکارانم در آموزش و پرورش شهرستاتهای استان تهران تقدیر کنم که در ایام کرونا زحمات زیادی کشیدند.
وی گفت: بزرگترین سرمایه ای که در آموزش و پرورش داریم معلم است، باید از مقام معلم و همچنین سرمایه هایی که در آموزش و پرورش داریم تجلیل کنیم، یکی از مصادیقی که میشود از مقام معلم تکریم انجام گیرد کلامی است، دومین نوع تکریم شنیدن مشکلات همکاران فرهنگی و حضور در مدارس است که در حال انجام است.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران افزود: از همکاران فرهنگی میخواهم در بیان جملات و کلمات اهتمام لازم و کافی را داشته باشند، نباید منزلت و عزت همکاران فرهنگی با بیان بعضی جملات از بین برود، به نحوی رفتار کنید که اقدامات ارزشی در راستای تکریم همکاران به ضد ارزش تبدیل نشود.
بهرامی بیان کرد: با همراهی که در مجلس و کمیسیونهای تخصصی آموزش و پرورش اتفاق افتاد، بحث رتبه بندی بوده و در حال سیر مراحل اداری است، مهمترین اتفاقی که در رتبه بندی معلمان انجام میگیرد سطح بندی و رتبه بندی معلمان در حوزه های مختلف میباشد.
وی در خصوص آخرین وصعیت رتبه بندی فرهنگیان گفت: طرح رتبه بندی معلمان توسط دولت به کمیسیونهای تخصصی ارسال شده و از امروز در کمسیون های تخصصی دولت در حال بررسی است و در آینده بسیار نزدیک ابلاغ و اجرایی میشود.
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران تصریح کرد: ساز و کارهای رتبه بندی معلمان در آموزش و پرورش انجام شده و بعد از تایید دولت و بررسی در کمسیون های تخصصی، از ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۰ اجرایی میشود.
بهرامی در پایان ضمن بیان اینکه همکاران در روزهای پایانی سال تحصیلی کار بسیار دشواری دارند، خاطرنشان کرد: معلمان عزیز ما در تلاش هستند تا دانش آموزان را در مسائل علمی تقویت کنند تا در امتحانات پایانی از نظر علمی با مشکل مواجه نشوند.
تاثیرگذارترین فرد در توسعه جامعه معلمان هستند
رضا داورزنی مدیر آموزش و پرورش شهرستان قرچک در ادامه مراسم تجلیل از معلمان نمونه و برتر شهرستان قرچک که در سالن اجتماعات کانون فرهنگی تربیتی ملائک برگزار شد، اظهار کرد: امسال هفته گرامیداشت مقام معلم با شعار پایه گذار تمدن نوین اسلامی نام گذاری و آغاز شد، در راستای محقق شدن شعار هفته بزرگداشت مقام معلم، همکاران ما و معلمین و دبیران در کشور موثرترین و مفیدترین فرد در پیشرفت، توسعه و تغییر در جامعه هستند.
وی گفت: اگر بخواهیم تمدن نوین اسلامی پایه گذاری شود باید از مدارس آعاز کنیم، آینده سازان آینده کشور و جامعه در کلاسهای درس تربیت داده می شود، در جامعه ما تاثیرگذارترین فرد در توسعه جامعه معلمان هستند.
مدیر آموزش وپرورش قرچک افزود: در شکوفایی، رشد و اندیشه های دانش آموزان، از تفکرات تربیتی استاد مطهر بهره ببریم، تفکرات استاد مطهری در راستای مسائل تربیتی نوین اسلامی است، مسائلی که امور تربیتی و آموزشی را هر دو در یک راستا به کار گرفته میشود.
معلمان رسالت خطیراندیشهورزی و هدایت نسلها را برعهده دارند
علیرضا فاتحینژاد فرماندار قرچک در ادامه این مراسم، بیان کرد: درد انسانها بالاترین درد و دغدغه یک معلم است، دغدغه انبیا نیز همین موضوع بوده و از این رو میگوییم که معلمی شغل انبیا است.
وی گفت: معلمی فراتر از یک شغل است؛ بهگونهای که لفظ معلم کلمهای پرمحتوا و دارای فلسفهای اخلاقی و تربیتی است و معلم الگو و سرمشق آیندهداران مملکت است.
فرماندار قرچک افزود: ضرورت دارد معلمان علاوه بر نقش آموزشی و تربیتی، در حوزه انقلاب فرهنگی جدیتر ورود کنند؛ شاید برای تحقق جهاد تبیین، امر به معروف و نهی از منکر و سایر تاکیدات و توصیهها و شعائر دینی و انقلابی هیچ قشری به اندازه معلمان اثرگذار نباشند.
مدیریت و اداره کردن نظام تعلیم و تربیت با مشارکت مردم انجام شود
حسین نوش آبادی نماینده مردم شهرستانهای ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس نیز در این مراسم اظهار کرد: در خصوص مسائل آموزش و پرورش مسؤولان و مدیران به اندازه کافی حرف زده اند، زمان عمل به وعده ها رسیده است، باید آموزش و پرورش را به سمتی هدایت کنیم که در راستای آموزش و پرورش نوین اسلامی ریل گذاری شود.
وی گفت: در سند تحول بنیادین باید به سمتی حرکت کنیم که مدرسه بودن، دانش آموز محور بودن، تربیت محور بودن در اولویت قرار گیرد زیرا سند تحول بنیادین نقشه راه توسعه و پیشرفت کشور است.
نماینده مردم شهرسنان های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: در آموزش و پرورش مدیریت فرهنگی و تربیتی انجام شود، آموزش و پرورش نباید منفعل باشد، آموزش و پرورش باید جنگنده باشد و در مقابل حملات دشمن ایستادگی کند و در مقابله توطئه های دشمنان بازدارندگی داشته باشند.
نوش آبادی بیان کرد: جایگاه آموزش و پرورش رفیع است، باید منزلت بخشیدن به آموزش و پرورش را با انقلاب از قلبها آغاز کرد تا اتفاقات مهم در آموزش و پرورش انجام گیرد.
وی عنوان کرد: آموزش و پرورش دارای بهترین نیروهای انسانی، مدیران مدبر و با درایت است، متأسفانه در آموزش و پرورش ریل گذاری مناسب در راستای رفع مشکلات فرهنگیان انجام نگرفته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید مدیریت و اداره کردن نظام تعلیم و تربیت با مشارکت مردم انجام شود، باید از مردم و مشارکت مردم بهره گرفت و نمونه بهره گیری درست، استفاده از پتانسیل مجمع خیرین مدرسه ساز است که حضور خیرین در مدارس باعث تحول در مدرسه سازی شده است.
نوش آبادی در ادامه گفت: مقام معلم رفیع است، دین اسلام مقام معلم را بلند مرتبه می داند، مدیریت های نادرست، مقام و منزلت معلم را پایین آورده، در نظام تعلیم و تربیت غرب، مقام منزلت معلمان از همه مشاغل مهم تر و بالاتر از استانداران پژشکان، فرمانداران و غیره میدانند.
وی در پایان افزود: بنده ۱۵ سال در آموزش و پرورش معلم بودم، نگاه بنده به آموزش و پرورش تربیتی و مثبت است و خدمت گذاری به معلم است، زیرا خود را از جامعه بزرگ فرهنگیان میدانم.
انتهای پیام/۶۷۰۳۷
نظر شما